Tom Cruise indkasserer formue: NyTop Gun-film indsamler over 1 mia. pund

Tom Cruise. Foto: Shutterstock.

Top Gun er Tom Cruises største hit og Paramount Pictures-studiets mest indbringende film nogensinde. Skuespilleren formidlede en aftale for en rapporteret andel på 12 % af omsætningen

 

Indtægterne til Tom Cruises nye Top Gun -film er steget til over 1 milliard pund.

Top Gun: Maverick havde tjent £1.019.369.716 (8 mil. danske kroner) ind på mindre to måneder fredag ​​aften med kontanter, der stadig rullede ind over hele verden.

Og insidere siger, at indtjeningen – indtil videre – er omkring 120 millioner pund (1 mia. danske kroner).

Det er det største hit nogensinde for den 60-årige, der formidlede en aftale for en rapporteret andel på 12 % af omsætningen, og Paramount Pictures-studiets mest indtjenende film nogensinde.

Det amerikanske publikum har tømt næsten halvdelen af ​​billetkontorets kontanter, og det britiske publikum har anslået tjent 70 millioner pund (610 mio. danske kroner) på billetter.

Brodie Cooper fra det amerikanske marketingbureau PRrppd sagde: “Tom Cruise er den største billetsælger på planeten – 35 år fra hans 80’ers storhedstid. Disse tal er forbløffende. Fanshengivenheden er forbløffende.

“Hvis rapporterne er sande, betyder nedskæringen af ​​overskuddet, at Tom er klar til at tage over £100 millioner hjem (873 mio. danske kroner).”

Det er en rig belønning til Cruise, som i 2020 nægtede at udgive filmen gennem et streamingnetværk, efter at Covid-restriktioner satte biografudgivelsen i bero.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk