Tik-Tok stjernen undskylder for at foreslå kosmetiske operationer

Natalia Dyer. Foto: Shutterstock.

En æstetisk sygeplejerske har insisteret på, at hun ‘ikke havde til hensigt at fornærme’, efter at hun udløste forargelse ved at afvise en liste over kosmetiske operationer, som skuespillerinden Natalia Dyer kunne gennemgå.

 

TikTok- stjernen Miranda Wilson, 28, gik viralt på tværs af flere sociale medieplatforme i søndags efter at have delt et nu slettet klip, hvor hun detaljeret beskrev den plastikkirurgi, hun ville give Dyer, 27, samt delte et redigeret billede af resultaterne.

Efter et voldsomt tilbageslag fra fans af Stranger Things – stjernen delte Wilson en anden video i mandags, da hun kaldte Dyer ‘absolut fantastisk’ og forklarede, at hun bare brugte skuespillerinden som et eksempel for at fremhæve de typer af kosmetiske procedurer, der er tilgængelige for offentligheden.

Wilson forklarede: ‘Jeg ville bare komme her og dybest set rense luften. Det var ikke meningen at fornærme nogen, inklusive Natalia.

‘Jeg kom simpelthen med forslag, ikke om, hvad du skal gøre, bare om, hvad mulighederne er.

‘Som avanceret injektor er det, hvad vi gør. Vi ser på ansigter, vi vurderer og ser på mulighederne. Ikke på, hvad du skal gøre, eller hvad du skal gøre, det er simpelthen bare muligheder.’

Hun fortsatte derefter med at bruge sig selv som et eksempel, da hun nævnte sine egne kosmetiske forbedringer og afslørede, at hun havde gennemgået Botox, læbe- og kindfiller og et øjenbrynsløft.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk