The Walking Dead’s Daryl medvirker i første kig på sidste afsnit

The Walking Dead. Foto: Shutterstock.

Der er ikke længe til nu.

 

The Walking Dead ‘s Daryl har hovedrollen i det første afsnit. Kig på de sidste afsnit af zombiedramaet.

Da franchisen tager til San Diego Comic-Con for at fejre de sidste otte afsnit, kan vi nu se Norman Reedus forberede sig til kamp, ​​og hvad der ligner starten på en integration foran en mystisk kvinde.

Showrunner Angela Kang, en serieveteran, der har optrådt siden sæson 1, har over for Entertainment Weekly antydet, hvad vi kan forvente af Daryl på vej mod de sidste kapitler.

The Walking Dead sæson 11: Alt hvad du behøver at vide

“Daryl bliver mere og mere kastet ind i rollen som leder,” sagde Kang. “Og den måde, han gør det på, er anderledes end nogle af de andre.

“Hans stil er ikke som Ricks, den er ikke som Maggies eller Ezekiels. Daryl er Daryl. Han er ikke den fyr, der kan lide at holde mange taler. Han kan lide at handle.

“Du kommer til at se, at Daryl bliver nødt til at gå op i nogle af sin beslutningstagning på nogle vigtige måder, og han vil være meget afgørende for den måde, alle begivenhederne udspiller sig i denne sæson.”

Kang antyder også, at Daryl ud over at være leder vil have travlt med at være en slags faderfigur.

The Walking Deads sidste sæsonbillede driller døden.

“Vi skal også huske, at Daryl er en forældrefigur for Judith og RJ, og det er også en vigtig del af historien,” afslørede hun.

“Hans rolle med de børn og de ting, de alle vil gøre for at beskytte apokalypsens børn.”I mellemtiden drillede showrunneren “der kommer til at være nogle drejninger i rejsen, men også nogle virkelig smukke følelsesmæssige scener”.

Med hensyn til, hvad fans forventer af vores helte, når de går i kamp mod Commonwealth og deres meget Stormtrooper-inspirerede soldater, sagde Kang: “I denne sidste blok er banden sammen igen og bevæger sig med et fælles formål.

“Der er altid noget særligt sjovt for os, og for fans, der kan lide at se, hvad der sker, gør gruppen deres ting som en enhed.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk