The Walking Dead har måske afsløret, hvordan sidste afsnit vil ende

Angela Kang. Foto: Shutterstock.

Den mystiske fortæller er nøglen.

 

The Walking Dead sæson 11c spoilere.

The Walking Deads sidste forløb begynder med et sidste mysterium, måske det største, dette show nogensinde har måttet kæmpe med.

Selvom vi ikke helt har bevæget os over målstregen endnu, skitserer sæson 11c’s allerførste scene næsten præcis, hvad der kommer i de sidste øjeblikke af dette show.

Indstillet på en række klip, der fortæller om showets historie, ser en uset stemme tilbage på vigtige begivenheder, der er sket, siden Rick Grimes første gang forlod  et hospital for mange år siden.

Under en nylig eksklusiv chat med showrunner Angela Kang sagde Angela, at hun ikke kunne bekræfte vores mistanker – “Jeg kan ikke rigtig sige det på nuværende tidspunkt” – forklarede hun, hvorfor hver episode i denne sidste omgang begynder med samme tilgang som premieren:

“Det er selvfølgelig vores sidste blok af episoder,” siger Kang. “Vi følte alle en masse nostalgi og følelser. En af de ting, vi søgte at gøre, var at forstærke følelserne i den sidste gruppe af episoder, mens vi stadig følte os bundet til historiens temaer.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk