‘The Umbrella Academy’ slutter efter sæson fire

Foto: Shutterstock.

Netflix’s Umbrella Academy slutter efter udgivelsen af ​​den kommende fjerde sæson.

 

Efter en familie af tidligere børnehelte, der genforenes år senere for at redde verden, kombinerer showet elementer af action og komedie for at blive et af streamingtjenestens mest ikoniske shows.

Showet har fået en betydelig tilskuerskare, rost for sin mangfoldige rollebesætning af Elliott Page, Emmy Raver-Lumpman, Robert Sheehan, David Castañeda, Tom Hopper og Yusuf Gatewood.

The Umbrella Academy slutter sig til en lang række af shows Netflix planlægger at skære ned. Disse omfatter The Chair, The Midnight Gospel, Space Force, Cooking With Paris, On The Virgin og Pretty Smart.

Paige talte med Seth Meyers

I mellemtiden talte Paige med Seth Meyers på Late Her Night tidligere på året om, hvordan hendes kønsskifte forbedrede hendes liv og forbedrede hendes rolle i Netflix-showet. Page, hvor hun spillede Vanya

Hargreeves talte på The Umbrella Academyc om, hvor begejstret hun er over karakterens transformation i den kommende serie, og hvordan hun arbejdede sammen med skaberen Steve Blackman for at hjælpe med at udvikle rollen til den nye serie.

“Da vi først talte om det, virkede han virkelig begejstret for at bringe det ind i showet,” siger Page, der arbejder sammen med transforfatteren Thomas Page for at bringe karakteren til live.

“Jeg hjalp med at få det til at ske.”

Paige, der søger at forbedre sin livskvalitet og mentale sundhed, forklarede, hvordan overgangen har hjulpet hende med at komme mere i kontakt med menneskerne omkring hende.

Jeg tænker: “Når jeg hørte det, kunne jeg til en vis grad acceptere det.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk