Taylor Swift dominerer Billboards Hot 100 hitliste totalt

Foto: Shutterstock.

Taylor Swift har skrevet historie ved at blive den første kunstner, der besætter hele top 10 på Billboards Hot 100-hitliste.

 

Billboard annoncerede mandag, at de 10 bedste sange på deres Hot 100-hitliste i denne uge alle var af Shake It Off-sangeren.

Taylor er den første kunstner, der opnår monopol på hitlistens top 10-sange i organisationens 64-årige historie. Den tidligere rekord med top 10 hitlistesange af en enkelt kunstner blev holdt af Drake, som var ansvarlig for ni af Hot 100’s top 10 sange i en uge i september 2021.

Alle 10 sange på Billboard-hitlisten i denne uge er fra Taylors seneste album Midnights, som udkom den 21. oktober. Sangen Anti-Hero, albummets førende single, ligger på førstepladsen på hitlisten.

Selve albummet kom også ind som nummer et på Billboard 200-albumlisten.

Som reaktion på bedriften tweetede Taylor: “10 ud af 10 af de hotte 100??? På mit 10. album??? I AM IN SHAMBLES.”

Med 10 flere sange på top 10-listen har Taylor nu flest top 10-sange blandt kvindelige kunstnere i hitlistens historie. Inklusive hendes tidligere top 10 hits, har sangerinden nu 40 – hvilket overgår Madonnas 38.

Med Anti-Hero, der hævder førstepladsen på Billboard Hot 100-hitlisten, har Taylor nu også ni førstepladser på hitlisten gennem hele sin karriere.

Hun er en af ​​seksten kunstnere med ni eller flere førstepladssange og en af ​​syv kvindelige soloartister, der har opnået dette. The Beatles har flest sange, der har nået nummer 1 på listen, med 20 i deres navn.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk