Strickly-stjerne beskylder Meghan Markle for at ‘kopiere hende’

Megan Markle. Foto: Shutterstock.

Komikeren og Strictly Come Dancing 2022-supermega-kendisen Jayde Adams har anklaget Meghan Markle for at kopiere hende i hendes nye cowl-optagelse.

 

Hertuginden af ​​Sussex lancerede et nyt billede som en del af sin cowl af The Cut mags efterårsudgave. På billedet fremsatte hun bombepåstande omkring prins Harrys og hendes forhold til den kongelige familie.

Men nu er den 37 år komiker gået på sociale medier for at ramme den tidligere Suits-skuespillerinde ud over hele showbiz-virksomheden med plagiat på grund af sammenligneligt tøj i et helt nyt billedoptagelse.

The Strictly Come Dancing 2022-deltageren lancerede tidligere en komedie-special, Jayde Adams: Serious Black Jumper på Amazon Prime, hvor hun har slået ud og hævder, at Meghan plagierede hendes promomateriale.

Jayde tog til sin Instagram for at offentliggøre et vurderingsbillede af sig selv sammen med Meghans nye cowl-shot sammen med en udvidet essay-rant som billedtekst.

Hun skrev: “På denne faktor antager jeg, at det er hele LA. Hvis du er ny på mine sociale medier, har jeg faktisk ret afgørende bevis på, at hele displayvirksomheden kopierer mig.”

Supermega-berømtheden fortsatte. “I 2020 lancerede jeg Serious Black Jumper på Amazon Prime. Jeg har ikke nogen idé om, hvor mange forskellige individer, der så det, motiveret af, at de bevarer, at på det laveste niveau. Men 156 millioner mennesker har set et klip fra det.”

Jayde tilføjede: “Lad os nu ikke længere blive politisk underliggende lige her omkring dine følelser for en person, du nu ikke længere har mødt, men lad os bestemt lugte en plagierende rotte lige her.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk