Stranger Things-stjerner slutter sig til Haunted Mansion

Foto: Shutterstock.

Disneys Haunted Mansion-genstart har afsløret, at dens rollebesætning indeholder flere stjerner, end vi troede.

 

Eksklusive optagelser af den nye film vil blive vist på Disneys store panel på D23 Expo i dag (9. september), med Stranger Things-stjernen Winona Ryder og Schitt’s Creek-stjernen Dan Levy.

Traileren, som endnu ikke er blevet frigivet online, begynder med en bil, der kører forbi et berømt palæ, som fortælleren sagde var fuldstændig genopbygget efter en brand.

Optagelserne bekræftede også, at Jared Leto og Jamie Lee Curtis spiller to ikoniske roller i den populære forlystelse: Hatbox Ghost og Madame Leota. Under Haunted Mansion-delen af ​​panelet afslørede direktør Justin Simien, at han tidligere havde arbejdet i Disneyland og var den perfekte person til jobbet, idet han viste deltagerne sit medarbejder-id.

“Det var det bedste sommerjob, jeg nogensinde har haft, at køre i Pirates og mit yndlingskøretøj, Haunted Mansion, når jeg ikke arbejdede på mit originale køretøj,” huskede han.

I den nye film medvirker også Rosario Dawson, Lakeith Stanfield, Owen Wilson, Tiffany Haddish, Danny DeVito og Chase Dillon. Dawson spiller Gabby, en enlig mor, der beslutter sig for at købe et palæ i New Orleans og finder stedet hjemsøgt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk