‘Stranger Things’-skuespil kommer sandsynligvis til London

Foto: Shutterstock.

Netflixs retro-gyser-flagskibsshow ‘Stranger Things’ har muligvis kun en serie mere tilbage, men en række meddelelser fra streaminggiganten i denne uge viser, hvordan dens arv vil leve videre ud over serien. Ud over et bona fide spin-off TV-show var den mest spændende meddelelse fremkomsten af ​​et ‘Stranger Things’ skuespil.

 

Netflix har oplyst os på twitter: “A new stage play set within the world and mythology of Stranger Things, produced by prolific and multi award-winning producers Sonia Friedman, Stephen Daldry (The Crown, Billy Elliot, The Reader), and Netflix. Daldry will also direct.”

Det ser ud til at være mange oplysninger derude i øjeblikket, og vi kan derfor på ingen måde bekræfte, hvor det vil debutere. Men tilstedeværelsen af ​​den britiske producer Sonia Friedman og den britiske instruktør Stephen Daldry peger stærkt på, at det starter livet i West End – og hvis det ikke gør det, vil det formentlig begynde i Broadway og derefter overføres.

En sceneversion af ‘Stranger Things’ kan virke som en moderat vild idé, men lad os ikke glemme, at vi har haft en Friedman-produceret sceneversion af Harry Potter kørende de sidste seks år. Beskrivelsen ‘sat i verden og mytologien om “Stranger Things”‘ antyder også kraftigt, at den kommer til at støde op til begivenhederne i TV-serien i stedet for blot at videreføre historierne om den, der overlever den sidste serie, hvilket giver den en masse af omfang både hvad angår historie og stil.

Der er mange ubesvarede spørgsmål, herunder hvem der egentlig skriver det, men det er unægteligt et meget spændende perspektiv, og vi ser frem til at høre mere snart.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk