‘Stranger Things’-fans på TikTok har interessant Eddie Munson-teori

Foto: Shutterstock.

TikTokers bevarer håbet for deres yndlingskarakter.

At miste en elsket fiktiv karakter kan være ødelæggende. For visse fans af Netflix’ Stranger Things er seriens sæson 4-finale stadig en kilde til dyb sorg. På TikTok er nogle fans så fortabte, at de kommer med teorier om, hvordan en karakter i særdeleshed kan komme tilbage efter tilsyneladende at være død.

Kald det kreativitet. Kald det første stadie i Elisabeth Kübler-Ross’ fem stadier af sorg. Uanset hvad, så er der nogle desperate tæsk i håb om, at denne ene karakter kan leve for at se endnu en i Hawkins.

Af alle teorier er der dog en, der faktisk har en snert af logik, selvom den stadig er fyldt med benægtelse. Læs videre på eget ansvar. Store spoilere forude.

Eddie vågner op

Sandsynligvis har Eddie Munson (Joseph Quinn) – den D&D-kærlige, Ringenes Herre-refererende metalhoved med et hjerte af guld, været sæsonens udbryderkarakter. Eddie bliver uretmæssigt anklaget for cheerleader Chrissy Cunninghams (Grace Van Diens) død, og han tager op med Hawkins-børnene for at beskytte byen.

Ærgerligt, kære Eddie klarer det ikke . I færd med at modtage demobatternes opmærksomhed og stå fast for at give tid nok til at angribe den morderiske Vecna ​​​​et andet sted i Upside Down, overvælder flagermusene ham, og han dør i Dustins arme.

Bagefter virkede ingen for rystet over Eddies død undtagen Dustin (Gaten Matarazzo). TikTok er en anden historie. Der er ingen mangel på hyldest. Trist musik over montager af klip fra sæsonen. Folk, der efterlader kommentarer som: “Jeg kunne ikke stoppe med at græde”, “Jeg græd rigtigt omkring denne dødsscene” og “ødelagt over, at han ikke nåede at blive længere.” TikTok-klip, der taler om Eddies tabte fremtid –  endelig at blive færdiguddannet, få børn, se Ringenes Herre i biografen.

Hvordan Eddie kunne vende tilbage i sæson 5

Fordi internettet er internettet, er det svært at præcisere, hvem der først drev denne fanteori om, hvordan Eddie kunne komme tilbage i sæson 5 .

På TikTok postede brugeren @.dizay en idé, der lyder noget plausibel, som derefter blev udvidet af @paulruddfanclub i en video, der har mere end 2,7 millioner visninger.

Det går sådan her: D&D-karakteren Kas the Bloody-Handed var en genopstanden løjtnant af Vecna, der tændte på Vecna ​​og dræbte ham. Han var også tilfældigvis en vampyr. Teorien følger derefter den traditionelle idé om, at (vampyr) flagermusbid kan gøre folk til vampyrer, og Eddie blev bidt af demobater. På TikTok har nogle påpeget, at Steve Harrington også blev bidt, men forsvarere af teorien siger, at han ville have været nødt til at dø for at komme tilbage som vampyr. Og Eddie døde.

Kas og Eddie deler også et par fællestræk, som fans gerne vil være en forvarsel om Eddies tilbagevenden. For det første bruger Kas et sværd og skjold, som Eddie mere eller mindre brugte (selvom han teknisk set holdt et spyd, hvis du vil blive kræsen med det).

TikToker @jadenbricker påpegede også det tilfældige sværd, Hawkins politichef Jim Hopper (David Harbour) samlede op i en scene kort før Eddies død. (Det sværd er i øvrigt sværdet fra Conan-filmene .) Eddie har også flagermus-tatoveringer på armen, som nogle mener har en sammenhængende betydning. Plus, Hellfire Club nævnte Kas i det spil, de spillede tidligere på sæsonen.

Kommentarsektionen på @paulruddfanclubs video er mere end 11.000 lang.

“For min egen fornuft vil jeg nu fuldt ud tro på denne teori,” skrev en person.

En anden sagde: “MANIFEST IT MANIFEST IT.”

Og en anden har ikke noget imod falskheden: “Jeg havde normalt, når film og viser går tilbage til dødsfald, men jeg ville fuldt ud acceptere dette, især hvis Eddie selv dræber Vecna.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk