Stranger Things’ David Harbour troede, at showet ville være en “katastrofe”

Foto: Shutterstock.

“Vi troede, ingen ville se det.”

 

Stranger Things er blevet et så utroligt hit for Netflix, at det er svært at forestille sig, at der er andet tilsvarende. Stjernen David Harbour har dog indrømmet, at han troede, det ville være en “katastrofe” under optagelserne.

Da han besøgte The One Show, blev skuespilleren spurgt, om han troede, det ville blive så stor en succes, og sammen med de øvrige på holdet sagde han, at han ikke troede det i starten.

“Slet ikke,” sagde Jim Hopper-Star. “Jeg kan huske, da vi optog den første sæson. Vi var nede i Atlanta, Netflix havde givet os et budget på omkring $20 ( 147 danske kroner), og vi tænkte:

“Halvvejs kan jeg huske, at min frisør kom hen til mig omkring episode 4, vi optog, og hun sagde: ‘Jeg tror ikke, det kommer til at fungere’.

“Så da vi afsluttede, troede jeg, at vi ikke ville få en anden sæson. Vi ville være det første Netflix-show nogensinde, der aldrig fik en anden sæson. Vi troede, ingen ville se det, og at det ville blive en katastrofe.”

Han er ikke den eneste, der troede, at showet kunne kæmpe for at blive hentet til en anden sæson, da Natalia Dyer, der spiller Nancy Wheeler i sci-fi-serien, indrømmede, at castet ikke var forberedt på, at det ville blive så vellykket.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk