Sofia Vergara ‘Griselda’ Netflix-serien: Alt, hvad vi ved indtil nu

Sofia Vergara. Foto: Shutterstock.

Efter succesen med Narcos -franchisen dykker Netflix ned i en anden biografisk serie om narkoimperiet ledet af Griselda Blanco. Den nye limited-serie har nu afsluttet produktionen, og her er det seneste om alt, hvad vi ved om den kommende Griselda -serie.

Nyheden om showet kom først i november sidste år, hvor Illuminerdi først rapporterede, at en Narcos-spin-off var under udvikling med det samme hold. Dage senere rapporterede vi også, at showet var under udvikling, og blot en dag efter det afslørede Netflix officielt titlen, men var ivrige efter at understrege, at “der er ingen sammenhæng eller krydsning mellem programmerne.”

Det har taget lang tid for Griselda at komme til vores skærme. Ifølge den første PR-udgivelse fra Netflix har det taget Latin World Entertainment otte år for serien at blive samlet op.

Så med det på plads, lad os gennemgå alt, hvad vi hidtil ved om Griselda, der snart kommer til Netflix:

Hvem står bag Griselda på Netflix?

Ingrid Escajeda er showrunner, forfatter og executive producer for projektet. Hendes tidligere kreditter inkluderer arbejdet på Empire som co-executive producer, Justified, Sneaky Pete og Better Off Ted.

Optagelserne er nu afsluttet på Netflix’ kommende miniserie om Griselda Blanco.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk