Pink Floyds Roger Waters siger, at han er vigtigere end Drake

Pink Floyd. Foto: Shutterstock.

Pink Floyd-stjernen Roger Waters mener, at han er “langt vigtigere” end de canadiske kunstnere Drake og The Weeknd – på trods af at kritikere undlod at overvære hans koncert i Toronto.

 

Pink Floyds Roger Waters har kritiseret Drake og The Weeknd, efter at kritikere ignorerede den 78-åriges koncert i Canada.

Rocklegenden luftede sin frustration, da han blev spurgt, hvorfor hans seneste show i Toronto ikke tiltrak nogen anmeldelser.

Da han fortalte, at The Weeknd skulle åbne sin After Hours til Dawn-turné i byen samme aften, sagde Roger: “Jeg aner ikke, hvad eller hvem Weeknd er, for jeg lytter ikke til meget musik.

“Folk har fortalt mig, at han er en stor stjerne.

Roger kritiserede også den canadiske superstjerne Drake og tilføjede: “Og forresten med al respekt for Weeknd eller Drake eller nogen af ​​dem er jeg langt, langt, langt vigtigere, end nogen af ​​dem nogensinde vil være, uanset hvor mange milliarder streams, de har.”

Pink Floyd har solgt for mere end £250 millioner (2 mia. danske kroner) plader på verdensplan

Roger grundlagde bandet i 1965 sammen med Syd Barrett, Nick Mason og Richard Wright.

David Gilmour kom med i bandet to år senere i 1967, og Syd forlod året efter på grund af psykiske problemer.

På trods af deres fantastiske succes med megasuccesfulde albums, inklusive The Dark Side of the Moon, var der rapporter om et tilbageslag i gruppen, som Richard forlod i 1979, efterfulgt af Roger i 1985.

Imidlertid optrådte Roger, David, Richard og Nick sammen på Live 8 i Hyde Park den 2. juli 2005.

Det var deres første koncert i næsten 25 år. Keyboardspilleren Rick døde desværre tre år senere, 65 år gammel.

Der var håb om, at bandet ville blive genforenet, men i 2020 sagde Roger, at David mente, at han var “irrelevant”, og hævdede, at guitaristen havde nægtet ham adgang til Floyds hjemmeside og sociale mediekanaler.

“For omkring et år siden indkaldte jeg en slags Camp David for de overlevende medlemmer af Pink Floyd på et hotel i en lufthavn i London, hvor jeg foreslog alle mulige foranstaltninger for at komme forbi dette forfærdelige dødvande, vi har, og den knibe, vi selv befinder os i. I,” sagde han.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk