Netflix’ nye film hadet af kritikere, men over 30 millioner mennesker er uenige

Foto: Shutterstock.

End of the Road med Queen Latifah i hovedrollen laver bølger på Netflix.

 

Netflix-hitlisterne er i opløsning, da Queen Latifahs nye film, End of the Road, uventet er steget til toppen af ​​streamingplatformen med over 30 millioner mennesker, der tuner ind for at se den.

Dette blev afsløret via Netflix’ officielle ugentlige placeringer, hvor det blev bekræftet, at den nye thriller vandt førstepladsen på sin engelske filmliste, og akkumulerede 30,21 millioner timers seertid, mens den også kom ind på top 10-hitlisterne på tværs af 80 lande.

Det er et overraskende hit for platformen med End of the Road, der har en afgrundsdyb vurdering på 29 % på Rotten Tomatoes (åbner i ny fane) med dens publikumsscore endnu lavere på 16 %.

Beskrevet som en højoktan action-thriller bliver en langrendsrejse til en motorvej til helvede for Brenda (Latifah), hendes to børn og hendes bror Reggie (spillet af Chris ‘Ludacris’ Bridges of Fast and Furious berømmelse) engang en brutal mord sender familien ind i trådkorset for en mystisk morder.

Nu alene i New Mexico-ørkenen og afskåret fra enhver hjælp, bliver Brenda trukket ind i en dødbringende kamp for at holde sin familie i live. Romantisk komedie Love in the Villa med Kat Graham og Tom Hopper i hovedrollerne gik snævert glip af andenpladsen med 29,53 millioner timer set. Dirks thriller “I Came By” blev nummer tre for ham med over 26 millioner timer set. Hugh, jeg nød denne film, simpelthen fordi den skræmte hende Bonneville.

Når det kommer til Netflix-serien, fik Cobra Kai sin længe ventede tilbagevenden til sæson 5, hvor han samlede hele 106,7 millioner timer set og sikrede sig nummer ét på de britiske tv-hitlister. Kampsport Komedie-Drama også Top 10 i 83 lande

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk