Ms Marvel – Hvem er Red Dagger?

Hvem er Red Dagger?

Hvem er Red Dagger? Vi fik først et glimt af Kamala Khans superhelte-allierede i en trailer til MCU -tv-serien , men han fik sin fulde debut i afsnit 4 af Phase 4 -showet. Red Dagger er en vigtig karakter i Ms Marvel -tegneserierne: går ofte sammen med helten på tværs af Pakistan, New Jersey og endda i skolen, hvor han er udvekslingsstudent.

Parret har et kompliceret forhold: nogle gange er de rivaler, nogle gange er de hinandens kærlighedsinteresse, og det ser bestemt ud til, at Marvel vil fortsætte med den tradition, efter Red Dagger brager ind på scenen ved at angribe Kamala: insisterer på, at han kan mærke Djinnen i hende.

Han ender senere med at arbejde med hende og forsøge at redde hende fra hemmeligheden, men der er stadig en masse mystik omkring karakteren, hvis rigtige navn er Kareem.  I Ms Marvel spilles karakteren af ​​Aramis Knight, som har optrådt i flere højprofilerede serier som Into The Badlands, NCIS og Lost. Men hvem er Red Dagger? Skal vi stole på ham?

HVEM ER RED DAGGER?

Kareem er en teenager fra Pakistan, som er en del af Røde Dolke: en gruppe vagthavende med rødt tørklæde, som har svoret at beskytte verden mod hemmeligheden.

The Clandestines er en gruppe af Djinn-væsener forvist fra Noor Dimension. Ikke overraskende er denne familie af skurke desperate efter at vende tilbage til Dimensionen på enhver mulig måde – men dette udgør en risiko for, at Noor Dimension bliver sluppet løs i Earth-616, hvilket kan forårsage katastrofe. De Røde Daggers rolle er at undgå, at det sker.

HAR RED DAGGER NOGEN KRÆFTER?

I både tegneserien og showet har Kareem ingen overmenneskelige kræfter (i hvert fald ikke noget, vi har set) . I tegneserierne beslutter han sig for at blive en superhelt, bare fordi han kan, og bliver meget dygtig til at kaste knive og kæmpe via YouTube-tutorials. Klassisk Gen Z-adfærd.

ER RED DAGGER EN SKURK?

Som vigilante er Kareem bestemt mere en antihelt end en skurk og er mere villig end Kamala til at vove sig ud i moralske gråtoner, hvis det betyder, at han når sine mål – hvilket i hans tilfælde er at beskytte verden mod hemmeligheden – men grundlæggende er han på Kamalas side.

Vi har allerede set ham beskytte hende mod Namja, og parret slår sig sammen flere gange i tegneserien.

HVAD ER RED DAGGERS FORBINDELSE TIL KAMALA?

I tegneserierne beskriver Kareem sig selv som Kamalas “svigerven” – hans mor var ven med sin tante. I både tegneserierne og serien møder de hinanden for første gang i Pakistan, men de røde dolke’ forbindelse til Clandestine er mere overvurderet i serien på grund af Djinn-racens udvidede rolle og deres forbindelse til Kamalas kræfter i sammenligning med tegneserier.

Kareem ender med at bo hos Kamalas familie i tegneserierne som udvekslingsstudent, men det er stadig uvist, om han dukker op i Jersey City i de sidste par afsnit.

I mellemtiden, efter at hendes armring er blevet beskadiget under en forfølgelse med høj indsats fra Clandestine, falder Kamala ind i, hvad der ser ud til at være en anden dimension. Det mangler at se, om Kareem også dukker op der, men vi tvivler på, at vi har set det sidste til ham.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk