‘Minions: The Rise Of Gru’-visninger aflyst på grund af “Stunningly Bad Behaviour”

Rise of gru aflyst, fordi "Stunningly Bad Behaviour". Foto: Shutterstock.

En lille lokal biograf i Storbritannien er blevet tvunget til at aflyse alle visninger af Minions: The Rise Of Gru efter “fantastisk dårlig opførsel” fra store grupper af biografgængere.

 

Som rapporteret af BBC, er Guernseys eneste biograf holdt op med at vise den nyligt udgivne Despicable Me -prequel takket være en TikTok-trend, som nogle er begyndt at tage for langt.

Som du måske har hørt, involverer “Gentleminion”-trenden grupper af teenagere, der tager deres bedste jakkesæt på og går til visninger af The Rise Of Gru . Latterlig? Ja, men også ret sjovt, på sin egen dumme måde.

Desværre har nogle grupper af egnede teenagere også besluttet, at tendensen skal udvides til at forstyrre visninger ved at råbe i biografen og endda kaste bananer på lærredet. For at være helt klar: Hvis du gør dette, er du en ægte på gensyn næste tirsdag.

Mallard Cinema manager Daniel Phillips-Smith forklarede, at teenagere “smed ting, bandede”, skændtes med andre biografgængere og endda vandaliserede biografen.

Han tilføjede, at der har været en massiv økonomisk indvirkning som følge af de refusioner, som biografen har måttet give ud, siden visningerne blev aflyst.

“Det har været helt hjerteskærende,” sagde manageren. “Vi har haft familier, der ikke engang vil gå ind på skærmen igen, når vi har forsøgt at ordne det, familier, der går, før filmen overhovedet er startet, og selvfølgelig har børnene været i tårer.”

Mens Mallard Cinema håber, at det vil være i stand til at sætte The Rise Of Gru tilbage for publikum med ekstra foranstaltninger på plads, indrømmede Phillips Smith, at lige nu er “de rene tal og adfærd ikke overskuelige”.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk