Mickey Rourke kritiserer Tom Cruise for at have spillet ‘samme rolle i 35 år’

Mickey Rourke. Foto: Shutterstock.

Mickey Rourke har “ingen respekt” for Tom Cruise som skuespiller, fordi han tror, ​​han spiller den samme rolle igen og igen.

Under en optræden i Piers Morgans ucensurerede tv-show i mandags  delte den Oscar-nominerede skuespiller sine ærlige tanker om Cruise, da værten bragte actionstjernens seneste kassehit Top Gun: Maverick op.

“Det betyder ikke noget for mig,” svarede Rourke. “Fyren har spillet den samme rolle  i 35 år. Det har jeg ingen respekt for.”

Sin City-skuespilleren fortsatte med at forklare, at han bekymrer sig mere om en skuespillers rækkevidde end deres billetsalg og citerede flere skuespillere, han ser op til for deres varierede filmografi.

“Jeg er ligeglad med penge og magt. Jeg bekymrer mig om, når jeg ser Al Pacino arbejde og Chris Walken og Robert De Niros tidlige arbejde og Richard Harris´ arbejde og Ray Winstones arbejde. Det er den slags skuespiller, jeg vil være som. Monty Montgomery Clift og Marlon Brando dengang. Mange fyre, der prøver at strække sig som skuespillere.”

Morgan afbrød derefter og spurgte, om han syntes, Cruise var en “god skuespiller”, og Rourke svarede: “Jeg tror, ​​han er irrelevant i min verden.”

Cruise har spillet en lang række karakterer gennem sin 40-årige karriere, dog har han portrætteret Ethan Hunt i Mission: Impossible franchisen siden 1996. Når serien slutter med Dead Reckoning Part Two i 2024, vil Cruise have spillet Hunt i 28 år.

Uden for Mission: Impossible har han kun gentaget to karakterer – Pete ‘Maverick’ Mitchell i to Top Gun-film og Jack Reacher i to film.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk