Matt Hancock forklarer årsagen til I’m A Celebrity-optræden

Foto: Shutterstock.

Den tidligere sundhedsminister er blevet suspenderet som medlem af det konservative parti, efter at det blev afsløret, at han fløj til Australien for at deltage i et ITV-show.

 

Flytningen har vakt kritik fra mange sider, da det betyder, at han kan gå glip af parlamentskontoret og West Sussex-vælgere i mere end fire uger, men i dag sagde Hancock i en udtalelse i The Sun, at han forsvarede beslutningen.

“Jeg er sikker på, at der er folk, der mener, at jeg ikke skal rejse, men det er folk, der er dybt interesserede, men ikke altid politisk interesserede i måden vores land styres på. Jeg synes, det er en fantastisk mulighed for at tale direkte.

“Vores job som politikere er ikke at sidde i elfenbenstårne ​​i Westminster, men at være, hvor folk er.
“Der er mange måder at gøre arbejdet som et parlamentsmedlem på. Uanset om jeg er et sted en dag eller tre uger, er der meget få steder, hvor folk kan se, hvem politikerne egentlig er.

Hancock fortsatte med at hævde, at han kunne løse “overhængende valgkredsproblemer” gennem aftaler med showets producenter, og sagde, at han håbede at bruge denne eksponering til at bringe ordblindeproblemer til et bredere publikum.

”Under pandemien ved de fleste, at jeg er sundhedsminister, men måske ved du ikke, at jeg er ordblind og har kæmpet for bedre identifikation og støtte til ordblinde børn. Du ved det ikke,” fortsatte han.

“I’m A Celebrity bliver set af millioner af briter over hele landet. Brug denne utrolige platform til at øge bevidstheden og hjælpe folk med at forlade folkeskolen uden at vide, om de har ordblindhed. Jeg vil gerne sikre mig, at jeg ikke har børn, der har det. “

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk