Mary Mara død – Criminal Minds-skuespillerinde dør 61 år gammel efter ‘drukning i flod’

Mary Mara død - Criminal Minds-skuespillerinde dør 61 år gammel. Foto: Shutterstock.

Mary Mara siges at være gået bort i en alder af 61, efter at hendes lig blev fundet i St. Lawrence-floden i Cape Vincent, New York, i weekenden

Den amerikanske skuespillerinde Mary Mara er død, efter at hendes rester blev opdaget i St. Lawrence-floden søndag den 26. juni.

Mary var bedst kendt for at spille hovedrollen i ER, Law & Order, Criminal Minds og Ray Donavar, for at nævne nogle få.

I en rapport offentliggjort i går, mandag den 27. juni, af New York State Police, blev det bekræftet, at det var Marys lig, der blev fundet, og at den foreløbige undersøgelse tyder på, at den sene 61-årige druknede under svømning.

Ifølge rapporten var der ingen tegn på uretfærdigt spil, siger The Hollywood Reporter.

En repræsentant for Fox News Digital bekræftede nyheden om hendes alt for tidlige bortgang til TMZ: “Mary var en af de bedste skuespillerinder, jeg nogensinde har mødt. Hun havde en fantastisk sans for humor og et unikt syn på livet.

“Jeg husker stadig første gang, jeg så hende på scenen i Mad Forest i 92. Hun var fuldstændig fængslende, højt elsket og vil blive savnet.”

Mens politiet ikke har mistanke om, at der er begået en forbrydelse, er Marys lig blevet transporteret til Jefferson County Medical Examiner’s Office, hvor en officiel dødsårsag vil blive fastlagt ved en obduktion.

Den afdøde skuespillerindes karriere strakte sig over 30 år, og hun endte med nogle enorme TV-titler under bæltet.

Mary medvirkede i over 20 film og 40 TV-shows, såsom West Wing, Law & Order: Special Victims Unit, NYPD Blue og Lost.

Folk har siden taget til sociale medier for at udtrykke deres sorg over nyheden.

En person skrev: “Skuespillerinden Mary Mara er død som 61, og drukner i St. Lawrence River. Trist. Bær venligst redningsveste i alle floder og søer.”

En anden sagde: “Jeg er så fortvivlet over nyheden om Mary Maras død. En utrolig person, skuespiller og ånd.”

Skuespiller og instruktør Jon Lindstrom tilføjede: “Knust over at høre om Mary Maras alt for tidlige bortgang. Vi optrådte sammen tilbage i 2008 i Malcolm Danares “In Heat” i Lost Playhouse i LA. Hun pløjede sig igennem eftervirkningerne af kemo. Modig, genial, Uber-talentfuld. Jorden vil være meget mindre farverig uden hende. HVIL I FRED.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk