365 Days 4 Kommer der en 365 Days del 4?

DSC04273.ARW

Tredje afsnit i den erotiske thriller-serie er netop ankommet på Netflix. **ADVARSEL: Indeholder spoilere for de næste 365 dage**

 

”Are you back, baby girl”

Det tredje bidrag i 365 Days-serien er ganske vist kun lige landet på Netflix, men efter dets tvetydige afslutning råber fans naturligvis efter endnu et afsnit.

Som med de to andre film i franchisen tager The Next 365 Days sit navn fra en roman af den polske forfatter Blanka Lipińska, selvom efterfølgeren afveg en del fra sit kildemateriale i fortællingen om Laura og Massimos turbulente kærlighedshistorie.

Da streamingtjenesten endnu ikke har bekræftet en fortsættelse og Lipińskas originale bogserie kun består af tre bøger, som Netflix nu har tilpasset, er fremtiden for franchisen fortsat usikker.

Læs videre for at få alt, hvad du behøver at vide om yderligere indslag i 365 Days-serien.

I øjeblikket er intet bekræftet af Netflix – selvom det er værd at bemærke, at der kun er tre romaner i Blanka Lipińskas serie, så eventuelle yderligere afsnit vil gå ind på nyt territorium.

Afslutningen på The Next 365 Days var lidt tvetydig, idet Laura ikke åbenlyst svarede Massimo, da han spurgte: “Er du tilbage, lille pige?” – selvom det var stærkt underforstået, at hun faktisk havde truffet en beslutning om at blive hos sin mand.

Når det er sagt, betyder det faktum, at hendes valg ikke er gjort helt klart, at der er plads til en efterfølger, hvis Netflix beslutter sig for at gå i den retning – og i betragtning af seriens succes indtil videre, ville det ikke være en total overraskelse at se den tage den mulighed op.

Det faktum, at der ikke er flere bøger at tilpasse, vil sandsynligvis ikke udgøre en for stor hindring, især når vi tænker på, at den nye film alligevel afveg voldsomt fra kildematerialet.

Skulle Netflix beslutte sig for at gå videre med en fjerde film – og vi holder dig opdateret, hvis noget bliver officielt – vil der sandsynligvis være lidt ventetid, før fans kan forvente at blive genforenet med Massimo og Laura.

Gabet mellem andet og tredje afsnit var meget kort – mindre end et halvt år, faktisk – men det blev muliggjort af, at de to efterfølgere begge blev filmet lige efter hinanden.

Da det ikke har været tilfældet denne gang, ville vi sandsynligvis vente et år eller to, men vi giver dig besked, hvis vi hører noget mere officielt.

I enhver efterfølger vil det være temmelig sikkert, at vi vil se Anna-Maria Sieklucka og Michele Morrone tilbage i rollerne som henholdsvis Laura og Massimo, mens Simone Susinna sandsynligvis også vil stå i kø for en tilbagevenden som Nacho.

I mellemtiden ville de andre skuespillere, der har optrådt i hver film indtil videre, inklusive Magdalena Lamparska som Olga, Otar Saralidze som Domenico, og Grażyna Szapołowska og Tomasz Stockinger som Lauras forældre Klara og Tomasz også være gode bud på en ny optræden.

Og hvem ved, måske ser vi også nogle nye ansigter! Vi vil holde denne side opdateret, når der bliver annonceret medvirkende.

Det er uklart, hvad en yderligere film kunne fokusere på, men vi ville forvente, at Massimo og Nacho ville fortsætte med at kæmpe for Lauras følelser – selvom hun så ud til at have besluttet sig i slutningen af ​​den tredje film.

Og der er en chance for, at en fremtidig film igen kunne sætte mere fokus på de to mænds mafiahandel, efter at den tredje film var relativt fri for dette aspekt af plottet.

Der er også en god mulighed for, at en fjerde udgave i franchisen kan omfatte brylluppet mellem Olga og Domenico – som var forlovet i den anden film – og en ting, der næsten kan garanteres, er, at der vil være flere dampende sexscener.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk