Kim Kardashian anklaget for at have photoshoppet Instagram-billeder

Kim Kardashian. Foto: Shutterstock.

Kim Kardashian står igen over for beskyldninger om photoshopping, efter at fans har bemærket ændringer i hendes Instagrambilleder.

 

Den 41-årige er blevet kritiseret for at hævde, at hun har ændret et billede af sig selv i sin fortid, og at hun tidligere har redigeret et billede af Kylie Jenners datter Stormi i Disneyland. indrømmede hun.

I en ny video på TikTok sagde reklamefotograf, Caroline Ross, at Kardashian-stjernen i sit nyligt uploadede Instagram-opslag, der promoverede sit samarbejde med Beats havde redigeret sin hals.

Caroline, som poster på platformen under Caroline_in_thecity, delte et klip, der så ud til at afsløre hendes påståede redigering ved at fremhæve Photoshop-værktøjer.

“Kim K er berømt for at bruge Photoshop til at løse sine egne mangler,” begyndte hun. “Hvorfor? Jeg ved det ikke. Får det hendes hals til at se tyndere ud? Men denne del her blev fjernet i Photoshop.” Zoomer man ind, kan man se, at vandmønsteret bag hende er forvrænget.

“Jeg vil bruge hendes Liquify-værktøj i Photoshop til at vise dig, hvordan det ville se ud uden Photoshop.”

Da billedet ændrede sig, fortsatte hun: “Som du kan se, ser vandrefleksionen i baggrunden også mere naturlig ud. Det har ikke den forvrængede effekt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk