Kate Moss har ikke gode minder fra ikonisk Calvin Klein-optagelse med Mark Wahlberg

Kate Moss: Shutterstock.

Et billede siger måske mere end tusind ord, men Kate Moss har et par flere at tilføje om et af de mest ikoniske billeder af hendes karriere.

 

Modellen åbnede op om sit stemningsfulde Calvin Klein-optagelser fra 1992 med Mark Wahlberg i weekenden, og fortalte BBC’s Desert Island Discs, at hun ikke havde “meget gode minder” om kampagnen, der hjalp med at gøre hende til et kendt navn.

“Han var meget macho, og det hele handlede om ham,” sagde modellen om Wahlberg, som var en rapper kendt som “Marky Mark” på det tidspunkt.

»Han havde et stort følge. Og jeg var bare sådan en model,” sagde Kate.

“Så du følte dig objektiviseret, lyder det som,” spurgte værten Lauren Laverne.

“Ja, fuldstændig. Og sårbar og bange,” tilføjede Kate. “Ja, jeg tror, ​​de spillede på min sårbarhed. Og jeg var ret ung og uskyldig. Calvin elskede det.”

Mark talte også om optagelserne i et interview med The Guardian i marts 2020 og indrømmede, at han “sandsynligvis var lidt ru i kanterne.”

“Jeg var ikke særlig verdslig, lad os sige det,” fortalte den nu-skuespiller med et grin. “Men jeg har set hende og sagt hej. Jeg tror, ​​vi så hinanden til en koncert hist og her, vi sagde hej og udvekslede hygge.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk