Kanye West mødes med Gabriella Karefa-Johnson for at diskutere uenighed om kontroversiel T-shirt

Kanye West. Foto: Shutterstock.

Kanye West mødtes tirsdag med Vogues globale moderedaktør, Gabriela Kalefa Johnson, for at diskutere uenighed om hans White Lives Matter-skjorte.

 

Kanye og Gabriella begyndte deres fejde, efter at rapperen havde den kontroversielle “White Lives Matter”-trøje på ved Yeezys runway-show i Paris mandag.

De beskrev stuntet som “en uretfærdig handling” og svarede ved at uploade en række indlæg om Vogues redaktører, herunder et der kaldte Kanye “ikke en modeperson”.

Rapperen lagde et billede af Gabriella på Instagram tirsdag aften og afslørede, at de diskuterede hendes uenighed under middagen.

“Gabby er min søster. Jeg lader ikke folk gå i seng. Hvis de tror, at jeg ikke mødes med Gabrielle kl. 17 i dag i to timer, og så gik vi til middag på Ferdie, skrev han.

“Det føles, som hun blev brugt som Trevor Noah og andre sorte til at tale om mit udtryk. Hun udtalte, at hendes virksomheder ikke instruerede hende om at tale om mit T-shirt-udtryk.”

I mellemtiden udgav en insider fra Vogue en erklæring på Instagram, der støttede Gabriella omkring hændelsen.

De skrev: “Vogue slår sig sammen med vores globale moderedaktør og deres mangeårige samarbejdspartner Gabriela Kalefa Johnson. Hun blev personligt angrebet og mobbet. Det er uacceptabelt. En stemme som hendes er nødvendig mere end nogensinde, og i dag i hendes private møde med Ye,  med hendes egne ord er det bedste, hun kan. Jeg fortalte hende sandheden igen om hvordan.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk