Johnny Depps advokater reagerer på Amber Heards anmodning om ny retssag

Johnny Depp og Amber Heard inden skilsmissen Foto: Shutterstock.

Johnny Depps advokater reagerer på Amber Heards advokater og deres anmodning om at få retssagen stemplet som ugyldig.

Hvis du gik glip af det, indgav Amber et krav om at få sin skyldige dom annulleret, hvorefter hun anmodede om en ny retssag på grund af en kontrovers med en af ​​nævningene.

Indkaldelsen til jurytjeneste blev sendt ud til en beboer i Virginia i april. Men ifølge Amber ser det ud til, at der er to personer, der bor på samme adresse med i det mindste “samme efternavn.” Henholdsvis en 77-årig person og en er en 52-årig person. Førstnævnte var den, der blev tilkaldt, men sidstnævnte dukkede åbenbart op. “Den 52-årige, der sad i juryen i seks uger, blev således aldrig indkaldt til nævningetinget den 11. april og ‘optrådte ikke på listen’ som påkrævet,” står der i sagen.

Nu har Johnnys advokater svaret.

“Det er ikke overraskende, at fru Heard ikke citerer retspraksis til støtte for hendes argument om, at tjenesten for nævningemand 15, hvis han ikke er den samme person, som domstolen tildelte som nævningemand 15 på en eller anden måde kompromitterede hendes retfærdige rettergang og ville berettige det drastiske middel at ’tilsidesætte dommen og beordring af en ny retssag,” skrev Depps advokater (via Variety ). ” Ms. Heard viser ikke nogen fordomme, og derfor mislykkes hendes spekulative argumenter.”

Johnny blev tildelt 10,35 millioner dollars (74 mil. danske kroner), efter at juryen kom til det resultat, at hans ekskone havde ærekrænket ham i Washington Post-op-ed, og fortalte om anklager om vold i hjemmet.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk