Johnny Depp har brudt tavsheden om Amber Heards anmodning om retssag

Johnny Depp. Foto: Shutterstock.

Heards hold hævder, at en af ​​de tiltænkte nævninge ikke var til stede ved retssagen

 

Johnny Depps juridiske team har reageret på presset fra en ny retssag fra Amber Heards advokater efter hans højprofilerede sejr i deres langvarige ærekrænkelsekamp.

Heards repræsentanter opfordrede til, at dommen blev annulleret, efter at de hævdede, at en af ​​de nævninge, der var til stede ved retssagen, ikke var den samme person, der var registreret til at sidde i juryen, samt påstod, at Depps advokat fremsatte en række ubegrundede påstande.

Ifølge juridiske dokumenter erhvervet af Entertainment Tonight blev en uidentificeret 77-årig – blot kendt som nævning 15 – oprindeligt indkaldt til nævningetinget, men da det kom til retssagen, boede en anden uidentificeret 52-årig, der delte det samme efternavn, på nøjagtig samme Virginiaadresse, og dukkede op i stedet for at deltage i hele den seks uger lange retssag.

Siden da har Depps juridiske team skudt tilbage og hævdet, at advokaterne for Heards forsvar “havde mere end tid nok” til at efterforske nævningene, og at den person, der endte i juryen, da en anden var blevet indkaldt, stadig var “kvalificeret til at tjene som en jurymedlem”, som i E! Nyheder.

De fortsatte med at bemærke, at selvom den tiltaltes hold “forståeligt nok er utilfredse med resultatet af retssagen, har Mrs. Heard ikke identificeret noget legitimt grundlag for på nogen måde at tilsidesætte juryens afgørelse”, og tilføjede, at “Mr. Depp respektfuldt fremfører, at domstolen bør nægte hendes handlinger efter retssagen, som går over i det useriøse.”

Desuden siges det, at anmodningen om en ny retssag kom den 8. juli, syv dage efter den af ​​retten fastsatte frist for at bestride enhver dom, der er blevet udført. Hendes forsikringsselskab siges også at være på udkig efter at droppe Heard efter ærekrænkelsen.

Selvom Depp ser ud til at være vendt tilbage til et liv med musik, er det stadig uklart, hvad hans fremtid som skuespiller bliver. Han menes også at have kritiseret sin ekskone i teksterne til noget af sin nye musik, der udgives på fredag.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk