Jeremy Clarkson tavs efter hedebølgeadvarsel

Hedebølge i Frankrig. Foto: Shutterstock.

Jeremy Clarkson har givet sit tilpas varme bud på hedebølgen i Storbritannien, men det er ikke gået helt, som han havde håbet.

 

Millioner forbereder sig på ekstremt vejr med temperaturer, der er sat til at gå langt over 30  mandag, og London tippes til at være varmere end Jamaica eller Marokko med op til 40 C på tirsdag.

Det fik Met Office til at udsende ravgule og røde advarsler om “potentiel alvorlig sygdom eller livsfare”.

Met Office skrev på Twitter og hængte Storbritannien ud ved at forsøge at påpege, at Frankrig var meget roligere omkring det hele.

“Det er meget varmt i det sydlige Frankrig, men så vidt jeg ved, er der ingen DefCon 8 niveau 3 dræberdød hedebølge advarsel på plads,” sagde han.

Kun Frankrig har været meget hårdt ramt af det ekstreme vejr og har deres egne advarsler på plads.

Som meteorolog Scott Duncan påpegede ved at svare Clarkson: “Franskmændene tager det meget alvorligt. Der er rødt niveau advarsler om ekstrem varme i vest.”

Ud over advarslerne i den vestlige del af landet var der 11 afdelinger under en orange hedebølgealarm i weekenden, da temperaturerne nåede 40 C i landet.

Folk er også blevet evakueret fra deres hjem i Frankrig, da skovbrande brød ud over hele landet.

I mellemtiden er folk i Storbritannien blevet rådet til ikke at rejse med offentlig transport, medmindre det er “absolut nødvendigt”, da tjenesterne vil blive reduceret på grund af hedebølgen.

London North East Railway (LNER) tweetede: “Tirsdag den 19. juli, REJS IKKE mellem London Kings Cross og syd for York & Leeds, da der ikke kører tog. Rejs kun om nødvendigt til andre destinationer.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk