Jennifer Lopez skifter navn efter at have giftet sig med Ben Affleck i Las Vegas

J-Lo ikke mere. Foto: Shutterstock.

Vi ryster stadig over nyheden om, at Jennifer Lopez og Ben Affleck giftede sig i Las Vegas i weekenden, men hold fast i jeres brylluphatte, da der er mere med påstande om, at hun også officielt har skiftet navn.

 

Rapporter dukkede op om, at Jennifer, 52, og Ben, 49, fik en ægteskabslovens i Nevada i lørdags og knyttede bånd i Sin City kun tre måneder efter at have annonceret, at de var forlovet.

Detaljer om deres hemmelige bryllup blev senere afsløret, men før det dukkede en kopi af deres vielsesattest, som de fik i Clark County, Nevada den 16. juli, frem, og den viste en ret stor afsløring.

Licensen blev lavet i begges navne – Benjamin Geza Affleck og Jennifer Lynn Lopez – men bemærkelsesværdigt indikerede Jennifer, at hun også ville tage  Bens efternavn og droppe hendes pigenavn Lopez for at blive – trommehvirvel, tak – Jennifer Affleck.

En insider bekræftede, at de to faktisk er mand og kone, og fortalte Entertainment Tonight: ‘Jen og Ben blev gift i Vegas.

‘De har det så sjovt sammen og tænkte, at det også ville være en sjov idé. Ben er helt forelsket i Jen og føler sig også elsket af hende. De føler sig begge så trygge ved hinanden og kan lide, at de deler historie og kender hinanden så godt.’

TMZ fortalte nyheden om, at parret blev gift i Las Vegas, men Hollywoodstjernerne har endnu ikke selv udtalt sig.

Jennifer og Ben bekræftede deres romantik i juli 2002 og blev forlovet i november samme år. Men de udsatte deres bryllup, som var planlagt til september 2003 og gik i sidste ende fra hinanden i januar 2004.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk