Jennifer Lopez og Ben Affleck gift igen ved overdådig cermoni

Jennifer Lopez. Foto: Shutterstock.

Amerikanske medier rapporterede, at Jennifer Lopez og Ben Affleck for anden gang på lidt over en måned lørdag blev gift ved en overdådig ceremoni i sidstnævntes palæ.

 

Parret blev gift i midten af ​​juli i Las Vegas, men denne gang blev de gift foran venner og familie på Afflecks 87 hektar store ejendom ved havnefronten i det sydøstlige Georgia.

Ifølge magasinet People var blandt de Hollywood-sværvægtere, der deltog i den tre dage lange fest, Afflecks mangeårige ven Matt Damon og instruktøren Kevin Smith.

Ifølge Fox News var gæsterne helt klædt i hvidt, og Lopez bar en italiensk fremstillet Ralph Lauren-kjole.
Ifølge billeder postet af den kendte sladderside TMZ forud for brylluppet lignede middagsbordet en stor overdækket dok, med en ret stor fyrværkeripram, der svævede i nærheden. Parret – han er 50 og hun er 53 – mødtes første gang i 2002 på settet til den meget panorerede film Gigli.

De var en mediesensation, da de begyndte at date, men de udsatte deres planlagte bryllup i 2003 og annoncerede afslutningen på deres forhold i begyndelsen af ​​2004.

“Bennifer” – parrets offentlige kaldenavn fra deres første højprofilerede forhold – udløste internetforargelse sidste år, da et billede af dem sammen dukkede op igen.

Annoncerede deres forlovelse i april

Lopez postede en video i sit nyhedsbrev On The JLo, hvor hun så følelsesladet ud og beundrede den grønne ring, som amerikanske medier rapporterede var en smaragdsleben lysegrøn diamant.

Dette er det fjerde ægteskab for Lopez og det andet for Affleck. Lopez åbnede op om sit nyfundne forhold til Affleck i et interview med People i februar.

“Det er en smuk kærlighedshistorie, som vi fik en ny chance for,” sagde hun.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk