Jennifer Lopez og Ben Affleck gift i Las Vegas

Jennifer Lopez. Foto: Shutterstock.

Jenny from the Block er officielt Jennifer Affleck!

 

Efter et on-off-og-tilbage-på-igen-forlovelse knyttede skuespilleren og sangerinden Jennifer Lopez sig til Hollywood-stjernen Ben Affleck i en diskret ceremoni i Las Vegas.

JLo bekræftede nyheden via sit OnTheJLo-nyhedsbrev til fans søndag 17. juli, hvor hun fortalte loyale følgere, at brylluppet fandt sted i det berygtede Little White Wedding Chapel i Las Vegas.

I brevet skrev Jennifer: “I aftes fløj vi til Vegas, stod i kø for at få en licens med fire andre par, der alle var på samme rejse til verdens bryllupshovedstad.”

Under brylluppet læste kendis-parret deres løfter op foran “de bedste vidner, du nogensinde kunne forestille dig”, alt sammen iført en “kjole fra en gammel film og en jakke fra Bens skab.”

Bennifer holdt det ret simpelt til deres bryllup, som skete “kl. 12.30 om morgenen i kærlighedens tunnel drive through” sammen med deres børn fra tidligere forhold.

Jennifer deler Emme og Max fra sit ægteskab med sangeren Marc Anthony, mens Ben har Violet, Seraphina og Samuel med Jennifer Garner.

Med henvisning til det faktum, at parret oprindeligt var forlovet i 2003, før de gik fra hinanden et år senere, tilføjede Jennifer: “Kærlighed er smuk. Kærlighed er venlig. Og det viser sig, at kærligheden er tålmodig. Tyve år tålmodig.

Kærligt indlæg blev underskrevet: “Med kærlighed, fru Jennifer Lynn Affleck.”

Fans blev tippet om, at det berømte par endelig gjorde tingene officielle, efter at Clark County Clerk’s Office i Nevada havde det på deres plakat, at Jennifer ville tage sin nye mands efternavn.

Amtssekretær Lynn Marie Goya, der driver Marriage License Bureau, fortalte PA Nyheder: “Jeg kan bekræfte, at Ben Affleck og Jennifer Lopez fik en ægteskabslicens i går aftes, men deres vielsesattest er endnu ikke indgivet. Licensen er gyldig i op til et år.

“Hvis de har haft en ceremoni, slutter de sig til Vegas A-liste par som Kelly Ripa og Mark Consuelos, Jon Bon Jovi og Dorothea Hurley og Paul Newman og Joanne Woodward – og de mange par, der udgør de fem millioner kærlighedshistorier, der udgør Las Vegas, verdens bryllupshovedstad.

“Vi ønsker hr. Affleck og fru Lopez den samme varige kærlighedshistorie.”

Det elskende par annoncerede først deres nye forlovelse tilbage i april 18 år efter, at de afbrød deres første planlagte tur ned ad kirkegulvet. Efter næsten tyve års mellemrum genoplivede de deres romantik og bekræftede, at tingene var tilbage på sporet i juli 2021.

Tillykke til det lykkelige par!

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk