James Corden blev udelukket fra en elegant restaurant i NYC for at “misbruge” personale

James Corden. Foto: Shutterstock.

Tv-vært og skuespiller James Corden har fået bortvisning af ejeren af ​​en restaurant i New York City for at “misbruge” personale.

 

Keith McNally, ejeren af ​​nogle af byens mest populære spisesteder, annoncerede mandag, at han forbyde James Corden fra sin restaurant Balthazar efter at have bevist, at han er “den mest misbrugende kunde”, siden restauranten åbnede for 25 år siden.

Corden spiste på Balthazar den 9. oktober, og da køkkenet lavede en fejl med en ret, hævder McNally, at han begyndte at råbe ad serveren og sige: “Du kan ikke gøre dit arbejde! Du kan ikke gøre dit arbejde! Måske skulle jeg gå ud i køkkenet og lave omeletten selv!”

I et Instagram-opslag pegede McNally også på en tidligere hændelse, i juni 2022, hvor Corden fandt et hår i sin mad.

Efter at retten var blevet lavet om, sagde han angiveligt til serverne: “Få os endnu en omgang drinks i dette sekund. Og pas på alle drinks nogensinde. På den måde vil jeg ikke [skrive] en grim anmeldelse på Yelp eller noget lignende. ”

Men timer efter hans første indlæg opdaterede McNally sine følgere for at sige, at Corden ringede til ham tidligere på måneden og undskyldte for hans handlinger.

Han skrev: “Jeg er meget ked af at høre, at James Corden ringede. Efter at have slået mig selv mere end de fleste mennesker, tror jeg fast på en anden chance.

“Hvis James Corden vil tillade mig at være vært for hans Late Late Show i ni måneder, vil jeg straks ophæve hans forbud mod Balthazar.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk