Jacob Lofland på rollelisten i kommende Joker 2

Maze-Runner-stjernen Jacob Lofland er blevet tilføjet til den liste af skuespillere, der skal være med i den kommende Joker 2.

 

Jacob Lofland får en nøglerolle i Arkham Asylum, hvor han skal spille sammen med blandt andre Lady Gaga og Brendan Gleeson.

Ifølge Hollywood Reporter har Lofland sluttet sig til Joaquin Phoenix, der vil gentage sin rolle som Jokeren fra den første film, og Lady Gaga, som skal spille Harley Quinn i anden omgang af den anmelderroste DC-tegneserieinspirerede film.

Lofland vil spille en vigtig birolle som en indsat på Arkham Asylum, som ender med at udvikle et forhold til Arthur Fleck/Joker.

Brendan Gleeson og Catherine Keener slutter sig også til rollebesætningen, og Todd Philips vender tilbage for at instruere.

Plotdetaljerne er få og sparsomme, men efter hvad vi ved, er Joker 2 sat til at have et musikalsk element i sig, og menes også at være sat i Arkham Asylum, institutionen for kriminelt sindssyge.

Den første Joker høstede massiv ros ved udgivelsen og gav endda Joaquin Phoenix en Oscar for hans rolle som Clown Prince of Crime.

Lady Gaga bekræfter sin medvirken

Lady Gaga bekræftede sin involvering i efterfølgeren tilbage i august ved at poste en teaser, der annoncerede hendes introduktion til rollebesætningen.

Teaseren viser silhuetterne af Jokeren og Harley Quinn, der danser og kigger intenst på hinanden, mens fransk musik spiller i baggrunden.

Uddraget afslørede også udgivelsesdatoen for filmen, som vil være den 4. oktober 2024. Så vi vil skulle vente et stykke tid, før vi ser denne tegneserietilpasning blive bragt musikalsk til live.

Joker kan købes på Blu-ray eller streaming nu. Dens efterfølger Joker: Folie à deux er blevet annonceret og vil blive udgivet i biograferne den 4. oktober 2024.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk