Hvorfor Leah Remini sprang Jennifer Lopez´ bryllup over

Leah Remini. Foto: Shutterstock.

Leah Remini var påfaldende fraværende fra sin bedste veninde Jennifer Lopez’ bryllup, men nogle i Reminis lejr hævder, at det ikke var et hån. Hun gjorde bare sin pligt som mor.

 

En kilde tæt på Remini fortalte TMZ, at hun ikke var i stand til at deltage i Bennifers bryllup i Georgia på grund af forpligtelser over for sin 18-årige datter, Sophia, som snart skal på college.

TMZ rapporterede, at Queen’s King-skuespillerinden var inviteret, og at hun og Lopez var i et tæt forhold, men Remini ønskede at bruge mere tid med sit barn. I mellemtiden følger Lopez og Remini stadig hinanden på sociale medier, så det ser ikke ud til at være et problem. Alligevel rapporterede Radar Online den 23. august, at “Jenny From the Block”-sangerindens affære med Ben forårsagede et brud mellem de to.

“Lean er ikke fan af Ben. Hun kommer ikke overens med ham, og hvis hun kæmper mod en andens partner, taber hun altid,” sagde en kilde til Radar Online var der for Leah kender alle de grimme detaljer om, hvad der skete mellem hendes bedste ven og Ben. Ikke underligt, at hun ikke kan lide ham.

Jennifer kunne have været villig til at gå videre og tilgive Ben, men det gjorde Leah ikke, og hun er bekymret for, at det kan ske igen.”

En anden kilde fortalte dog til Radar Online, at vennerne ikke har brugt så meget tid sammen, siden Lopez og Ben fandt sammen igen. Alle venskaber ændrer sig efter at have mødt ‘The One’,” sagde insideren.

“Hun har en fantastisk karriere, børn og nu en ny mand. Jennifer har ikke tid til at date Leah længere. Leah er nødt til at komme over det her, ellers vil hun miste sine venner for altid.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk