Harry Styles ‘nægter’ at stå ved siden af ​​Olivia Wilde ved Don’t Worry Darling-premieren

Harry Styles. Foto: Shutterstock.

Don`t Worry Darling havde premiere på filmfestivalen i Venedig mandag aften, hvor rollebesætningens krumspring stjal alle overskrifterne fra Olivia Wilde og Harry Styles første film sammen.

 

Harry Styles undgik tilsyneladende at stå ved siden af ​​sin kæreste Olivia Wilde ved Don’t Worry Darling-premieren mandag aften.

Harry spiller hovedrollen som Florence Pughs mand i den kommende film, som blev instrueret af hans nuværende partner Olivia. Han mødte hende, mens han arbejdede på filmen.

Skuespillerne har allerede skabt vanvid online med en lang række bag-kulisserne-dramaer, der før premieren udløste en ny bølge af akavethed omkring filmen.

Ikke alene ankom Harry og Olivia hver for sig til Venedig til byens filmfestival, men den ledende dame Florence sprang fuldstændig over pressekonferencen og blev set nyde en cocktail.

I en nu viral video blev Harry set høfligt afslå et medlem af Olivias teams anmodning om at bytte position med sine medstjerner for at stå ved siden af ​​hende. Olivia, Harry, Gemma Chan, Chris Pine og Sidney Chandler poserer til et gruppebillede foran kameraet.

Watermelon Sugar-sangeren blev set stå ved siden af ​​Gemma og Sydney, før personalet fik ham til at stå ved siden af ​​Olivia.

Kommentarer fra fans

Tilsyneladende stod han mellem de to medstjerner og afviste anmodningen. Fans gik amok på hendes sociale medier og hævdede, at sangeren nægtede at posere sammen med sin kæreste på Twitter.

“Nogen på Olivias hold bad Harry om at tage et billede med hende/Stan ved siden af ​​hende, og han sagde nej,” udbrød en bruger.

En anden påstand: “Han klamrede sig til Gemma, som om det var verdens undergang.”

“Dette cast-drama er så irriterende uden grund,” skrev en bruger.

Harry og Olivia begyndte at date efter Shia LaBeouf erstattede hovedrollen i efteråret 2020.

Det vides ikke præcist, hvornår Olivia slog op med sin eksmand Jason Sudeikis. Og hvornår hun og Harry begyndte at date.

Sangeren og instruktøren blev opdaget sammen i januar 2021, hvilket efterlod dem i tvivl om, hvornår deres ægteskab sluttede.

De har holdt deres forhold i bund lige siden.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk