Harry Styles arbejder på ideer til sit næste album

Harry Styles. Foto: Shutterstock.

Harry Styles har afsløret, at han allerede arbejder på ideer til sit fjerde soloalbum.

 

Den tidligere One Direction-sanger udgav sit tredje studiealbum, ‘Harry’s House’, i maj. Det følger efter hans selvbetitlede debut (2017) og hans anden LP Fine Line i 2019.

I et interview med Rolling Stone, åbnede Styles op om sin beslutning om at spille et forlænge sin nuværende nordamerikanske turné.

Styles fortalte publikationen, at denne tilgang ville give ham mulighed for at leje studier i byer, hvor han kunne skrive og indspille musik til sit fjerde album.

Pitcher allerede projektideer

“Jeg skriver hele tiden,” sagde han til Rolling Stone og forklarede, at han og hans samarbejdspartnere “allerede pitcher projektideer.”

Styles fortsatte: “Vi har lige udgivet et album, så jeg tror, ​​vi alle er superspændte på at komme tilbage til det.”

Musikstjernen skrev historie med udgivelsen af ‘​​Harry’s House’, og opnåede den sjældne bedrift samtidig at holde et nummer et album og nummer (førende hans single “As It Was”) i mange lande.

Pladen er også blevet nomineret til dette års Mercury Prize, hvor vinderne bliver offentliggjort ved prisuddelingen i London den 8. september.

Styles vil optage en speciel liveoptræden, der vil blive udsendt under showet. I en firestjernet anmeldelse af sangerens seneste album skrev NME:

“Det tilføjer varme til albummet og får hans sange til at føles intime. Det er som at sidde i dit eget hjem og hente stjernerne ned.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk