Hacker afslører scener fra kommende version af GTA

Foto: Shutterstock.

Udvikleren bag det populære computerspil, “Grand Theft Auto”,  Rockstar Games har ifølge mediet Bloomberg News søndag været ude for at bekræfte, at et nyt spil i serien er under udvikling.

 

Bekræftelsen kommer, efter at en hacker har offentliggjort hemmelige optagelser fra den nye spilversion.

e i den internationale spilverden har formentlig ventet i spænding på nyt om den populære “Grand Theft Auto”-serie.

Udvikleren bag spillet, Rockstar Games, har nemlig bekræftet, at et nyt spil i den actionpakkede serie er under udvikling.

Søndag amerikansk tid kunne mediet Bloomberg News imidlertid berette, at en hacker har frigivet hemmelige optagelser fra spillet.

Nyhedsbureauet Reuters vurderer, at videoerne er autentiske. De viser optagelser fra spillet med sekvenser af røverier, skyderier og kørsel rundt i GTA-universet. Hackeren har udgivet optagelserne på et onlineforum for gamere.

Hackerens identitet er indtil videre ukendt. Han har sammen med de lækkede optagelser skrevet en besked til Rockstar Games. Her opfordrer han firmaet til at “forhandle om en aftale”, og samtidig opfordrer han spiludviklerens moderselskab, Take Two Interactive Software, (TTIS) til at tage kontakt til ham.

‘GTA 6’ har været længe ventet, siden det seneste spil i serien udkom helt tilbage i 2013.

Udgivelsen ventes at generere 3,5 milliarder dollar ved udgivelse og 2 millioner dollar om året derefter. Det svarer til henholdsvis 26,2 og 14,9 milliarder danske kroner.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk