Er Disney Plus gratis prøveversion stadig tilgængelig i 2022?

Foto: Shutterstock.

Der er ikke en Disney Plus gratis prøveperiode tilgængelig i øjeblikket. Men fortvivl ikke! Der er nogle gode pengebesparende muligheder derude, som giver dig mulighed for at teste et abonnement uden at sætte meget på spil.

 

Der er flere grunde end nogensinde til at tilmelde dig Disney Plus, med nye shows og film, der føjes til streamingtjenesten ugentligt. Her er vores råd til, hvordan du tilmelder dig.

Er der en Disney Plus gratis prøveperiode?

Der er ikke en Disney Plus gratis prøveperiode – i hvert fald ikke i USA. Tilbuddet om en uges gratis prøveperiode blev suspenderet på statens side i juni 2020, og vi har ikke set det her siden. Men det er ikke alle dårlige nyheder: Streamingtjenesten koster meget mindre end rivaliserende Netflix, faktureret til $8 (58 danske kroner) om måneden, som kan annulleres når som helst med et klik på en knap.

Den bedste værdi kommer dog i form af den ofte roste Disney-pakke, som ser ESPN Plus og Hulu tilføjet til blandingen for $14 (101 danske kroner) om måneden. Dette giver $7 (50 danske kroner) om måneden eller $60 (435 danske kroner) om året billigere end det ville koste at abonnere på alle tre individuelt. Du kan også se på det samme som at modtage ESPN Plus gratis.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk