Ed Sheerans meget unikke babynavn afsløret

Ed Sheeran. Foto: Shutterstock.

Ed Sheeran og hans kone Cherry Seaborn har brudt traditionen ved at give deres babypige et unikt navn.

Parret, der bød deres andet barn velkommen tilbage i maj, har angiveligt navngivet deres datter Jupiter Seaborn Sheeran.

Det skæve navn har en særlig betydning for parret, hvor begge hengivne forældre elsker selve navnet og alt, hvad det repræsenterer.

Navnet med det himmelske tema har rødder i latin og er blevet brugt i vid udstrækning af både drenge og piger gennem tiderne, med en støt stigning i popularitet i løbet af de sidste par år, da folk igen begyndte at omfavne historiske navne og mytologisk inspirerede navne for at navngive deres nyfødte.

Selve navnet betyder ifølge Nameberry fader Zeus eller gudfar – og har traditionelt haft en mere maskulin konnotation, men det er siden blevet vendt på hovedet, da mange babypiger har gjort krav på navnet som deres eget og i stedet fokuseret på dens fjerne mindre bogstavelige betydning.

Navnet menes også at repræsentere de “modige og dristige”, noget der giver genlyd hos både Ed og Cherry.

En kilde tæt på parret talte om deres valg af navn til The Sun: “Ed og Cherry elskede navnet både med hensyn til, hvad det står for og dets unikke karakter. Alle tror, ​​at Jupiter fungerer perfekt for hende.”

Bag lukkede døre afslørede publikationen også, at Cherry havde elsket sin status som mor til to, da Jupiter sluttede sig til storesøster Lyra Antarctica Seaborn Sheeran, som fylder to til august.

Da han annoncerede fødslen tilbage i maj 2022 med et yndigt Instagram-opslag, der afslørede et par støvletter, indrømmede Ed, at han var overvældet over at have tilføjet endnu en babypige til familien.

Han sagde: “Vil gerne fortælle jer alle, at vi har fået endnu en smuk pige. Vi er begge så forelskede i hende og over udsigten til nu at være en familie på fire.”

Efter fødslen har der været spekulationer på sociale medier fra fans om, hvorvidt Ed ville skrive en sang til det nye familiemedlem, på samme måde som han gjorde for førstefødte Lyra.

Ved at bruge en særlig Tour-udgave af sit topalbum Equals skrev Ed et hjertevarmende nummer om sin rejse til at blive førstegangsfar til Lyra, som blev født i august 2020.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk