Dua Lipa viser sin utrolige fysik i et fantastisk nyt PUMA-Shoot

Dua Lipa. Foto: Shutterstock.

Dua Lipa har droppet sin anden kollektion med PUMA og poserer i et futuristisk fotoshoot for at lancere samarbejdet.

 

Sangerinden imponerer i sine sporty designs og viser en række atletiske positurer i Flutur-linjen, som hun siger er inspireret af rave-kulturen.

Træningsdragter, cykelshorts og crop-toppe udgør den nye unisex-drop, hvor stjernen afslører, at kollektionen repræsenterer overgang og nye begyndelser, et tema, der blev centralt i hendes eget liv for nylig.

Sangerinden sagde, at hun har gennemgået en kreativ metamorfose med sin nye kollektion, og livet generelt forklarer sommerfuglemotivet i hendes designs ‘repræsenterer overgang, metamorfose og nye begyndelser.’

‘Jeg følte, at i begyndelsen, da jeg først begyndte at arbejde på drop one, havde sommerfuglen allerede en masse betydning for mig.’

“Nu, når vi går ind i den anden fase, er den mening lige blevet cementeret og blevet endnu vigtigere i mit liv. Det føles som om alting skred frem og manifesterede sig på den måde.’
Grammy-vinderen har holdt pause fra sin The Future Nostalgia Tour efter at have spillet på Roskilde Festival i Danmark den 30. juni.

Koncerter planlagt i Canada og Sydamerika

Hun er planlagt til at gå på scenen senere på måneden i Montreal og Ontario, Canada, før hun begiver sig til aftaler i Sydamerika.

Den britisk fødte kunstner står også i øjeblikket over for en sag om krænkelse af ophavsretten.

Påstanden kommer fra fotograf Robert Barbera, som hævder, at One Kiss-crooneren postede billeder, han tog i 2019 på sociale medier, uden hans tilladelse, hvilket skadede hans evne til at tjene penge på billederne.

Disse fotos er fjernet, men fotografen kræver økonomisk erstatning.

Han har tidligere anlagt sag mod Ariana Grande i 2019 og 2020 samt Justin Bieber i 2019. Sagerne mod Thank U, Next-sangerinden blev afvist.

Justins sag blev afgjort uden for retten.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk