Drakes ‘Honestly, Nevermind’ slår rekord for Apple Music Dance Album med flest førstedagsstreams

Drakes 'Honestly, Nevermind' slår rekord. Foto: Shutterstock

Rapperens ‘Certified Lover Boy’ har stadig rekorden for det største album i Apple Musics historie efter førstedagsstreams.

Drake gav kun én dags varsel, før hans overraskende nye album, Honestly, Nevermind, ramte streamingtjenester fredag ​​(17. juni), og alligevel er det allerede blevet Apple Musics største dansealbum i historien ved at bryde platformens rekord for førstedagsstreams verden over, ifølge en pressemeddelelse fra streamingtjenesten. Hvad er mere imponerende?

Det tog kun en time at gøre det. Helt ærligt markerer Nevermind den 35-årige rappers syvende studiealbum til dato, med 14 numre i alt og kun én gæstekunstner på “Jimmy Cooks”, projektets sidste nummer, som får assistance fra 21 Savage.

Den eneste advarsel, han gav om pladens ankomst, var et slående simpelt Instagram-billede af albummets psykedeliske coverbillede, der blev lagt ud et par timer i forvejen, og skrev: “7. studiealbum ‘HONESTLY, NEVERMIND’ ude ved midnat.”

Omfattende liste over triumfer

Det nye albums streamingbedrift er “Knife Talk”-kunstnerens seneste i en omfattende liste over triumfer, der er opnået med streamingtjenesten. Hans forrige album, Certified Lover Boy, udgivet i september 2021, slog platformens rekord for de fleste førstedagsstreams på verdensplan og har på udgivelsestidspunktet stadig rekorden for det største album i Apple Musics historie.

På andenpladsen kommer Drakes 2018-album, Scorpion, som i øjeblikket har rekorden for næstflest førstedagsstreams nogensinde på Apple på verdensplan. Hans Certified Lover Boy-single “Girls Want Girls” har i mellemtiden sin egen rekord: største sang i Apple Musics historie af førstedagsstreams verden over.

Til sin nyeste udgivelse gjorde Drake noget lidt specielt for sine Apple Music-lyttere. Han skrev sine egne Honestly, Nevermind-albumnoter og udgav dem udelukkende til fans på platformen – og afslørede, at på trods af at det var en danseplade, kom projektet faktisk fra en ret følsom tid i hans liv.

“Jeg forsøger med vilje at glemme, hvad der skete mellem nogle mennesker og mig, fordi jeg ved, at jeg ikke er en tilgivende fyr, selv når jeg prøver,” skrev rapperen i albumnoterne. “Min trang til hævn vinder kampen mod min gode fyr hver eneste gang.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk