Drake reagerer efter rapporteret 14-minutters privat jetflyvning

Drake. Foto: Shutterstock.

Rapperen siger, at flyveturen var en logistisk tur fra en lufthavn til en anden, og at han faktisk ikke var om bord.

 

Drake har reageret på rapporter om, at han tog en 14 minutter lang flyvning med sit private jetfly, hvilket udløste modreaktioner tidligere på ugen.

I sidste uge tweetede Twitter-kontoen @CelebJets, som sporer berømtheders fly, at Drakes jetfly var gået fra hans hjemland Toronto til Hamilton – begge i staten Ontario – med rejsen, der kun tog kun 14 minutter. Ifølge regnskabet brugte flyvningen 1.522 liter brændstof, og var ansvarlig for fire tons CO2-udledning.

Rapperen mødte kraftig kritik for den påståede rejse, hvor mange på sociale medier udtrykte forargelse over miljøpåvirkningen af ​​en så kort tur. The Guardian inkluderede flyvningen i en artikel om berømtheder, der tog korte ture og kritiserede andre korte flyrejser af folk som Floyd Mayweather, Kylie Jenner, Kim Kardashian og Mark Wahlberg.

“Canadiere vil klage over klimaforandringerne og derefter betale tusindvis for at gå til den næste Drake-koncert og opføre sig som om han ikke tager sit private jetfly på fly fra Hamilton til Toronto,” skrev Torontos teknologireporter Temur Durrani på Twitter, der linker til The Guardian’s historie.

Drake en del af problemet

Foto: Shutterstock.

“Drake er en del af problemet, idet han tager flere 15 minutters flyvninger til Hamilton og tilbage, mens miljøet kollapser,” tweetede den Toronto-baserede forfatter og filmskaber Jesse Hawken. “Dude, tag GO-toget ffs.”

Nu har Drake afklaret den utroligt korte flyvetur. “Dette er bare dem, der flytter fly til den lufthavn, de bliver opbevaret i. For alle, der var interesserede i logistikken,” skrev Drizzy og kommenterede et opslag om kontroversen fra Real Toronto News ‘ Instagram- konto . “Ingen tager det fly.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk