Destin Daniel Cretton skal instruere Avengers

Foto: Shutterstock.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings-instruktør Destin Daniel Cretton er blevet udtaget til at instruere Avengers: The Kang Dynasty.

 

I weekenden afslørede Marvel Studios-chef Kevin Feige på San Diego Comic-Con, at Marvel Cinematic Universe (MCU)’s nuværende Multiverse Saga vil afsluttes med to Avengers-film – Kang-dynastiet og Secret Wars – i maj og november 2025.

Studiet har nu bekræftet, at den første del af den episke konklusion vil blive styret af Cretton, der sidste år fik sin MCU-debut med Shang-Chi, med Simu Liu og Awkwafina i hovedrollerne.

Filmens succes

Foto: Shutterstock.

Efter filmens succes underskrev Cretton en samlet aftale med Marvel, som inkluderer en Shang-Chi-efterfølger og en live-action-serie, der involverer Wonder Man – og nu The Kang Dynasty.

Ifølge The Hollywood Reporter er det ikke blevet bekræftet, hvem der skal skrive Avengers-filmen, hvilke skuespillere der skal medvirke i team-up-begivenheden, og hvem der skal instruere opfølgningen, Secret Wars.

Det er dog almindeligt antaget, at Erobreren Kang, spillet af Jonathan Majors, vil have en væsentlig rolle i filmen. Han optrådte første gang i MCU som He Who Remains i tv-serien Loki, og karakterens variant Kang vil blive introduceret i Ant-Man and the Wasp: Quantumania, som starter fase fem i februar 2023.

De første to Avengers-film blev instrueret af Joss Whedon, og de seneste to – Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame – blev styret af Joe og Anthony Russo.

Feige bekræftede over for Deadline på Comic-Con, at Russo Brothers ikke vil instruere nogen af ​​de kommende Avengers-film, på trods af at de udtrykte interesse i at lave en Secret Wars-film.

“De er ikke forbundet med det. De har været, tror jeg, meget direkte omkring det,” sagde Feige. “Vi elsker dem, de elsker os. Vi vil gerne finde noget at lave sammen, men det er ikke dette.”

Siden Comic-Con har Marvel-repræsentanter også bekræftet, at The Cloverfield Paradox’s Julius Onah vil instruere Captain America: New World Order, den første Captain America med Anthony Mackie i hovedrollen, og Paper Towns’ Jake Schreier vil lede antihelteholdet -up film Thunderbolts.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk