Chris Hemsworth og Natalie Portmans børn har biroller i den nye Thor: Love and Thunder-film

Den nye Marvel-blockbuster er et familieanliggende. Foto: Shutterstock.

Der er kun en dag tilbage, indtil Thor: Love and Thunder endelig udkommer, og forventningen har nået kogepunktet.

 

I løbet af de sidste par uger er fans blevet dryppet med detaljer og fakta bag kulisserne om den kommende film. Nu, lige før blockbusteren åbner i biograferne, har Chris Hemsworth afsløret, at nogle af hans børn havde biroller i den kommende film, ligesom Natalie Portman , Christian Bale og Taika Waititis børn.

I et interview med underholdningsreporter Kevin McCarthy sagde Hemsworth: “Taika havde sine børn derinde. Christian Bale havde sin. Natalie havde også … sine børn.”

“Det føltes som en engangs sjov familieoplevelse. Jeg vil ikke have, at de nu går og er barnestjerner og skuespillere. Det var bare en særlig oplevelse, vi alle havde, og de elskede det. De havde det fantastisk.”

Hemsworth har tre børn med den spanske model Elsa Pataky: tvillingesønner på 8 år og en datter på 10. I den kommende film spiller et af hans børn en ung version af Thor , og i interviewet med McCarthy fik publikum en glimt af Hemsworths søn i aktion, der løber gennem en skov.

“Det er rigtig fedt. De ville virkelig gerne være med,” sagde Hemsworth.

Familien bakker op

Christian Bale, der spiller Gorr the God Butcher, talte også om sine børns involvering i filmen, da det var dem, der opfordrede skuespilleren til at tage rollen som superskurken, når der var potentielle planlægningsproblemer.

Bale talte til Screen Rant og sagde: “Der var nogle potentielle planlægningskonflikter. Jeg sagde til min familie: ‘Jeg tror ikke, det kommer til at lykkes’, og de sagde: ‘Nej, du får det til at lykkes. Du gør det her, far.’ De gav mig marchordre, og jeg adlød pligtskyldigt.”

Bale har to børn, en søn på syv år og en datter på 17. Waititi har to døtre, mens Natalie Portman også har to børn, en datter og en søn.

Portman talte om sine børns biroller i filmen i et interview på Heart Breakfast Radio.

“Det er ret sødt, at alles børn er med i filmen,” sagde radiovært Jamie Theakston. Hvortil Portman jokede: “Jeg er ret sikker på, at det er derfor, Taika skabte den scene.”

I Thor: Love and Thunder spiller Portman Jane Foster, en af ​​verdens førende astrofysikere, der senere bliver en superhelt i sig selv.

Filmen følger historien om Thor, der forsøger at finde indre ro. Han bliver trukket tilbage i handlingen, da skurken Gorr the God Butcher sætter sig for at forsøge at eliminere alle guderne.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk