Chris Evans anbefaler Anthony Mackie til rollen som Captain America

Foto: Shutterstock.

Det er for nylig blevet annonceret, at den fjerde film i franchisen vil blive instrueret af den nigeriansk-amerikanske filmskaber Julius Onah.

Hollywood-skuespilleren Chris Evans er kommet ud for at forsvare Anthony Mackie, der spiller ‘Captain America’ i de kommende Marvel-udgaver af franchisen og sagde “Sam Wilson er Captain America.”

Ifølge The Hollywood Reporter, efter at det blev afsløret, at Captain America 4 er på trapperne, annonceredes det, at Anthony Mackie vil gentage sin rolle som Sam Wilson, og at filmens hovedrolle ikke er blevet castet. Der har været spekulationer om, hvorvidt Evans ville vende tilbage til rollen, og han satte rekorden på Twitter i lørdags. “Sam Wilson er Captain America,” skrev han tilbage til The Hollywood Reporters tweet.

Det ser ud til, at Evans, der spillede hovedrollen som Steve Rogers, ikke vil gentage sin rolle og annoncerede Mackies rolle i filmen. Han har spillet som Captain America siden den første Marvel-film om superhelten blev udgivet. Captain America: The First Avenger kom  frem i 2011.

Det var for nylig blevet annonceret, at den fjerde film i franchisen vil blive instrueret af den nigeriansk-amerikanske filmskaber Julius Onah.

Chris Evans overvejede at droppe rollen i 2020

I 2020 havde Evans talt på Hollywood Reporters ‘Awards Chatter’-podcast og meddelte, at han næsten ikke havde påtaget sig rollen som Captain America på grund af angst. “Pludselig bliver din hobby dit job. Det følger med angst,” forklarede han.

Men senere i episoden sagde skuespilleren, at han nu er glad for den beslutning, han tog, og taknemmelig for, at han ikke takkede nej til rollen.

I mellemtiden er Chris Evans klar til at slutte sig til Emily Blunt i Netflix’ Pain Hustlers. Lawrence Gray bankroller projektet under hans Gray Matter Productions-banner sammen med Yates og Yvonne Walcott Yates’ Wychwood Pictures.

Teamet overvejer at påbegynde produktionen i august. Pain Hustlers blev lanceret i Cannes af The Veterans og CAA Media Finance. Evans’ involvering i filmen blev oprindeligt offentliggjort af Deadline Hollywood.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk