Britney Spears sprænger sin mor igen, efter at Lynne….

Britney Spears. Foto: Shutterstock.

Britney Spears går ud over sin mor Lynne Spears igen, denne gang efter at hendes mor udgav en erklæring om deres tekstbeskeder.

 

I løbet af weekenden lækkede Britney de alarmerende tekster, som hun sendte sin mor, ven og advokat efter angiveligt at være blevet tvunget til at gå ind på en mental sundhedsfacilitet i 2019.

“Jeg føler bogstaveligt talt al den syge medicin i min mave. Jeg føler, at han prøver at dræbe mig. Jeg sværger ved gud, det gør jeg,” sagde hun i en af ​​teksterne.

Lynne skrev senere på Instagram, ” Britney , jeg har også alle de ‘hele samtaler’! Jeg sårer for dig, at du føler, at de mennesker, der elsker dig mest, forrådte dig! Lad mig komme til dig! Jeg elsker dig!”

Sørg for at læse alt om, hvad der gik ned med disse tekstbeskeder.

Britney tog til Instagram mandag aften (25. juli) for at svare på sin mors udtalelse.

Læs hendes besked herunder:

“Yo ma har du også ladet folk vide, at det er en af ​​de eneste gange, du skriver mig tilbage??? Har du også fortalt folk hvordan du gemte kaffe hver eneste morgen ??? Sagde du til dem hver morgen, når jeg ville prøve at finde kaffe, var der ingen billeder af mig oppe i køkkenet, kun Maddie og Jamie Lynn ??? Hver eneste morgen lagde jeg et billede af mig af jer … og hver morgen lagde I det væk, før jeg vågnede!!! Fortalte du dem, hvordan du var ved mit strandhus, da jeg ikke engang kunne have nøglerne til min bil??? Fortalte du dem, at jeg holdt 3 AA-møder om ugen, når jeg hader alkohol ??? Spil den ansvarlige perfekte forælder og gå i kirke i Louisiana … det er en joke !!! I ødelagde det alle sammen for mig … Jeg kan aldrig huske, at jeg fik en sms fra dig !!! Har du fortalt dem, da konservatoriet først startede, gik du og Bryans kone ud hver aften og drak vin og fik taget dine dumme billeder, når jeg ikke kunne gå nogen steder eller have min kæreste mere ??? Du er nervøs for at vise dine tekster, når du ved, at I har såret mig så slemt, at det ikke engang er sjovt!!! Fortalte du dem to uger før konservatoriet startede, at det allerede var planlagt ??? Jeg havde dig, Miss Jacky, Allie og en anden ven natten før de tog mig væk!!! Jeg havde ikke gjort noget forkert, og du blev ved med at fortælle mig på min sofa, at vi skulle til Malibu, for jeg tror, ​​folk kommer for at hente mig, og jeg sagde “HVORFOR???” !!! Jeg troede ikke på jer … vi havde en skide sleepover natten før!!! Det hele var planlagt, og du opførte dig, som om du ikke anede, hvad der foregik!!!”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk