Britney Spears’ advokat kritiserer Kevin Federline for ‘grusom’ video

Foto: Shutterstock.

Britney Spears’ advokat har kritiseret sin eksmand Kevin Federline for at krænke hendes privatliv ved at poste “grusomme” gamle videoer på sociale medier torsdag.

 

Federline lækkede videoer på Instagram af popstjernen, der angiveligt skændtes med deres to sønner Sean Preston og Jayden James, som angiveligt var 11 og 12 år gamle på det tidspunkt.

Spears er vist, hvor de irettesætter drengene for ikke at bruge ansigtscreme og for at gå ind i en butik uden at have sko på.

“Uanset om han indser det eller ej, har Federline ikke kun krænket privatlivets fred og værdighed for sine børns mor, han har undermineret sine egne børn, hvis privatliv han bør beskytte,” sagde Rosengart til Page Six. ” Federlines afskyelige, uovervejede beslutning om at poste en gammel video af hans 11 og 12 år gamle børn var grusom, alt i alt.”

Rosengart antydede også, at Federline, som var gift med Spears mellem 2004 og 2007, kan have brudt lovene om privatliv og cybermobning ved at poste videoer, der blev optaget uden Spears’ vidende. “Ud over hans selvironiskhed og krænkelse af sociale normer, forårsager han i øjeblikket forskellige juridiske problemer for sig selv, herunder men ikke begrænset til love om cyberchikane og cybermobning.

Advokaten afslører, at Federline arbejder sammen med Instagram for at “sikre, at han handler i overensstemmelse med sine regler og undersøger rimelige retsmidler mod ham.” Videoen er blevet slettet. konkluderede Rosengart på vegne af sin klient:

Federline og Spears’ verbale kamp begyndte i weekenden, da den nu 15-årige og hans 16-årige søn sagde, at de ikke havde set deres mor i flere måneder, fordi de var flov over provokerende billeder, hun lagde på Instagram.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk