Britiske biografer forbyder teenagere i jakkesæt efter Minions: The Rise Of Gru TikTok-trenden

Foto: Shutterstock.

Britiske biografer forbyder teenagere i jakkesæt efter Minions: The Rise Of Gru TikTok-trenden.

 

Unge biografgængere blev kritiseret for larmende adfærd, efter at en viral trend brød ud på den sociale medie-app TikTok

Nogle britiske biografer har forbudt grupper af unge mennesker iført jakkesæt under visninger af Minions: The Rise Of Gru.

Beslutningen kommer, efter at nogle unge biografgængere er blevet kritiseret for buldrende adfærd, efter at en viral trend brød ud på den sociale medie-app TikTok.

Tendensen involverer store grupper af teenagedrenge, der kalder sig The Gentleminions, der filmer sig selv, når de skal se den seneste episode i Despicable Me-serien klædt i jakkesæt.

Det er ikke klart, hvor trenden stammer fra, men #gentleminions-videoerne viser passende grupper, der deltager i visningerne og kopierer hovedpersonen, superskurken Felonius Gru, og hans signaturhåndbevægelse.

I videoerne, som har høstet millioner af visninger på appen, kan man se grupper fejre “den femårige ventetid er forbi”.

Nogle tog endda bananer til at snacke under visningerne, med henvisning til Grus gule hjælperes yndlingsmad, kaldet Minions.

Nogle af de virale videoer viser dem, der deltager, jubler og klapper højlydt og er forstyrrende under visninger, hvilket fører til, at nogle britiske biografer håndhæver restriktioner for påklædning.

En uafhængig biograf i Wadebridge, Cornwall, har forbudt alle uledsagede børn, der er iført jakkesæt, at se filmen.

I en erklæring udsendt på Twitter skrev The Regal: “Vi tillader i øjeblikket ikke uledsagede børn iført jakkesæt til ‘Minions: The Rise Of Gru’.

“Dette skyldes de problemer, vi er stødt på i løbet af de sidste to dage, og det er forbundet med adfærd.”

En talsmand for Odeon biografer sagde til PA-nyhedsbureauet: “På grund af et lille antal hændelser i vores biografer i weekenden har vi været nødt til at begrænse adgangen under nogle omstændigheder.”

Filmstudiet Universal Pictures, som producerede filmen, har støttet #gentleminions-trenden og tweeter “til alle, der dukker op til @Minions i jakkesæt: vi ser dig, og vi elsker dig”.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk