Jeg betragter mig selv på mit sidste stadie, siger Brad Pitt, mens han reflekterer over sin karriere

Brad Pitt reflekterer over resten af sin karriere. Foto: Shutterstock

Den amerikanske skuespiller Brad Pitt har sagt “Jeg betragter mig selv i mit sidste stadie”, mens han reflekterer over, hvad han ønsker at gøre med de sidste stadier af sin enormt succesrige karriere.

Pitt, 58, er et af Hollywoods mest genkendelige ansigter, efter at have medvirket i blockbusters som Ocean’s Eleven, Mr & Mrs Smith og Once Upon A Time In Hollywood , som han vandt en Oscar for.

I en tale til britiske GQ forklarede Pitt, at han forsøger at tænke grundigt over, hvad der er forude i de sidste stadier af hans karriere., dette sidste semester eller trimester,” sagde han.

“Jeg betragter mig selv på mit sidste stadie.” Hvad skal dette stadie være? Og hvordan vil jeg designe det?”

I de senere år har Pitt taget et skridt tilbage fra skuespil og optrådt i færre film for at give mere tid til at fokusere på sin rolle som filmproducent.

Senere i år udgiver Pitts produktionsselskab, Plan B Entertainment, Women Talking – en tilpasning af Miriam Toews’ roman om en gruppe mennonittiske kvinder, der forenes mod deres voldtægtsmænd.

Pitt sagde, at filmen, som er instrueret af Sarah Polley, er “en lige så dyb film som noget andet lavet i dette årti”.

Den Oklahoma-fødte skuespiller, der var gift med Jennifer Anniston og senere Angelina Jolie, talte også om sin mission for at forbedre sit helbred og afslørede, at han holdt op med at ryge under pandemien.

Når han talte om beslutningen, sagde han: “Jeg har ikke den evne til kun at gøre en eller to om dagen.

“Det er ikke min måde. Jeg er all in. Og jeg vil køre i jorden. Jeg har mistet mine privilegier.”

Efter at have ansøgt om skilsmisse fra Jolie, 47, i 2016, valgte Pitt at blive ædru og brugte halvandet år på at gå til Anonyme Alkoholikere.

Efter at have reflekteret over sin rejse til ædruelighed fortalte Pitt til GQ: “Jeg havde en rigtig sej mandegruppe her, som var virkelig privat og selektiv, så det var sikkert, fordi jeg havde set ting fra andre mennesker, som Philip Seymour Hoffman, der havde været optaget, mens de spildte deres tarme, og det er bare grusomt for mig.”

Pitt deler seks børn med ekskonen Jolie, hvoraf tre blev adopteret af parret.

Pitts seneste skuespilprojekt, Bullet Train, er instrueret af David Leitch og udkommer til sommer.

Han påtager sig rollen som Ladybug, en snigmorder på et tog fra Tokyo til Kyoto, som for nylig er kommet sig over et tilfælde af udbrændthed.

Da han talte om sin karakter, sagde Pitt: “Du ved, du laver en måneds terapi, du har en åbenbaring, og du tror, ​​du har fundet ud af det hele, og du kommer aldrig til at blive forladt igen.

“Det var det. Jeg fik det her, jeg er godt i gang!

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Matihias
Matihias
1 year ago

Han er sku også blevet gammel..:-)

Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk