Brad Pitt tigger Angelina Jolie om ret til at se fælles børn

Brad Pitt. Foto: Shutterstock.

Brad Pitts europæiske besøg i sidste uge kan have været en del af en reklamekampagne for hans nye film Bullet Train, men der er også et andet motiv bag hans rejse.

 

Siden september 2016 har skuespilleren måttet kæmpe for forældremyndigheden mod sin ekskone Angelina Jolie – som han deler Maddox, 20, Pax, 18, Zahara, 17, Shiloh, 16, og tvillingerne Born Knox og Vivienne,

Samtidig arbejdede Angelina i Rom på sin egen film, Bloodless.

Det siges nu, at Brads besøg i byen er et forsøg på at  afslutte deres kamp om forældremyndigheden én gang for alle.
“Han har ikke mange valg, når det kommer til visitationsprocessen,” fortalte en insider til The Heat.
“Dommeren gav Angie dette oversøiske job og tog børnene med, så Brads eneste mulighed var at flyve til Europa eller lade være med at se dem i lang tid.

Ønsker et kompromis

Foto: Shutterstock.

Han tog også dertil i håb om, at hun ville give ham lidt tid og sidde sammen, så de kunne finde et kompromis. Angelina tænker over det, men selvom hun går med til at gøre Brads liv lettere, afhænger det af børnene. Han vil gerne løse situationen omkring børnene, begyndende med at ordne tingene sammen med deres mor.”

Brad og Angelina mødtes i 2005. De blev gift i august 2017, men Angelina søgte skilsmisse efter blot to år, og de kæmpede. Angelina kæmper også om den franske vingård, som de købte sammen, og Brad sagsøgte hende for at have solgt sin andel. Men ifølge kilder er hendes hovedmål at kunne bruge mere tid sammen med sine børn.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk