Beyonce kritiserede Austin Powers plakat: Fik hende til at fremstå for tynd

Beyonce. Foto: Shutterstock.

Beyonce bad  designeren om at ændre filmplakat fordi den fik hende til at se “for tynd” ud.

 

Musiksuperstjernen fik sin filmdebut som Foxxy Cleopatra i spionkomedien fra 2002, som også indeholdt Mike Myers som titelkarakteren og Robert Wagner, Seth Green og Michael York.

Da hun reflekterede over produktionen i et interview til Vulture, huskede makeupartisten Kate Biscoe dengang, at Beyonce´ udtrykte sin misbilligelse af et udkast til filmens reklamemateriale.

“Da vi optog, bragte nogen hende en plakat, der skulle promovere filmen. Han viste det til hende, som: ‘Kan du lide det?’ Og hun var lidt ligesom, ‘Ja.’ Han siger: “Hvad er der i vejen?” Og hun siger: ‘Du gjorde mig for tynd. Det er ikke mig.’ Så lavede hun denne timeglasform. Og han sagde: ‘Okay, det ordner vi’, huskede hun fra samtalen. “Hun gik væk for at gå og lave scenen, og jeg så på ham og smilede. Som: ‘Er det første gang, du nogensinde har fået en skuespillerinde til at bede om at gøre hendes krop større?’ Han sagde: ‘Ja. Det kommer til at koste mig tusindvis af dollars, men jeg vil gøre det.”

Et andet sted i samtalen beskrev instruktør Jay Roach, hvordan han vidste, at Beyoncé var perfekt til rollen, kort efter han mødtes med hende og hendes mor Tina.

“Hendes mor var meget til blaxploitation-film. Hun kunne se, at det var DNA’et for Foxxy. Hendes mor var så sej og så hjælpsom og havde øjeblikkeligt ideer til os,” fortalte han. “Beyoncé og Mike slog det helt galt. Jeg kunne med det samme mærke, at der var kemi med dem. Jeg husker en anden person, som vi overvejede for det, men Mike designede karakteren til Beyoncé.”

Efter Austin Powers i Goldmember optrådte Beyoncé i 2006’s Dreamgirls og 2009’s Obsessed.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk