Ben Affleck bryder samen i tårer med Jennifer lopez

Ben Affleck. Foto: Shutterstock.

Jennifer Lopez og Ben Affleck fortsatte deres kærlighedsfest under deres bryllupsrejse i Paris søndag aften på hendes 53-års fødselsdag.

 

Men det ser ud til, at Ben, 49, blev rørt til tårer under et meget følelsesladet øjeblik, som de to delte under en fødselsdagsmiddag på La Girafe, som ligger på Place du Trocadero foran Eiffeltårnet.

Omgivet af balloner sagde en kilde, at Jennifer straks trøstede sin kærlighed med et kram, efter at han blev set bryde sammen.

Og hendes nye mand kunne ses blinke med et sjældent smil, mens han holdt hånden med sin kærlighed, mens han så lækker ud i et sort jakkesæt og hvid skjorte.

De var uden Jennifers datter Emme, 14, fra hendes ægteskab med Marc Anthony og Bens datter Violet, 16, fra hans ægteskab med Jennifer Garner, som har været med på turen.

Udflugten kommer en uge efter, at Marry Me-skuespillerinden sluttede knude på den igen kærligheden Ben i Las Vegas.

Selena-skuespillerinden bekræftede, at hun og Ben sagde ‘I do’ i hendes nyhedsbrev On The JLo, hvor hun delte detaljer om deres intime bryllup, der blev holdt i Little White Wedding Chapel.

Nyhedsbrevet var underskrevet ‘Mrs. Jennifer Lynn Affleck’ og inkluderede ærlige selfies af det nygifte par og video af parret, der forbereder sig til deres særlige dag, inklusive en af ​​Ben, der gør sig klar inde i kapellets badeværelse og billeder af J.Lo i sin brudekjole.

‘Vi gjorde det. Kærlighed er smukt. Kærlighed er venlig. Og det viser sig, at kærligheden er tålmodig. Tyve år tålmodig,’ skrev hun i sit indlæg.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk